Siirry pääsisältöön

Simpukoita ja korikassia


Olen aina kesäisin tykännyt merellisestä sisustuksesta. 
En niinkään tykkää sinisestä väristä,
 mutta simpukat, kivet ja hiekka ovat jotenkin mieleeni.
Jostakin kun saisi vanhat airot,
ne olisivat kiva lisä sisustukseen.

Kosto-sarjassa Emily Thornella on ihana merenrantahuvila. 
Yritän aina tiirata, millainen sisustus siellä on.
Seuraan kyllä mitä sarjassakin tapahtuu, etten pelkästään haahuile sisustuksen perään ;)

Kaivelin kaapista simpukat ja meritähden esille



Pieniä muutoksia olohuoneessa



Tilasin netistä korikassin. 
Olen himoinnut tätä viime kesästä asti ja nyt päätin hankkia sen.
Mies vaan totesi, että näähän oli muotia 80-luvulla ja katsoi kieroon ;)
Oli vissiin vinkki, että etten ole kovinkaan muotitietoinen...
Hyvä, ettei samaan hengenvetoon sanonut, et kai aio vaan ottaa tuota johonkin mukaan...
Piti kyllä perustella, että on näitä nykyäänkin.
Ettei pitänyt ihan hölmönä...

Tämä kylmä päivä on käytetty blogin ulkoasun muokkaamiseen.
Aikaa siinä hommassa kyllä vierähtää ja hermot on menneet muutaman kerran. 
Minä aina unohdan, miten esim. miten kuvan käsittelyohjelma toimii, 
jos en käytä sitä pitkään aikaan. 
Ja kaikki muutkin asiat, mitkä liittyvät tietokonehommiin häviävät päästä.
Kai sitä tuolla korvien välissä sellainen tuulitunneli, 
ettei mikään atk:n liittyvä jää sinne pyörimään liian kauaksi...
Ei taida minusta nörttiä tulla ;)


Mukavaa loppuviikkoa!



Kommentit

  1. Hieno uusi banneri,tykkään kympillä! Eikä ole pöllömpi tuo korikassikaan, kelpais kyllä mullekin. Mää muistelen, että noita oli 70-luvulla, mun äidillä ainakin oli ja valtava lierihattu ja suurensuuret aurinkolasit :) muistaakseni kokonaisuuteen kuuluivat myös isokuvioinen tunika ja korkkisandaalit, sellaiset korkeat kiilan malliset.
    Kivvaa iltaa Ellen <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pia :)
    Muistan muuten lierihatun ja ylisuuret aurinkolasit. Meidän äidillä oli sellaiset siniset, pyöreät, aivan älyttömän suuret aurinkolasit. Suoraan sanottuna ne päässä näytti ihan pöllöltä ;) Ja taisinpa pienenä tyttönä sen sanoakin äidille...;)
    Kivaa iltaa sinullekin <3

    VastaaPoista
  3. Uusi, tyylikäs banneri. Tykkään! Tosi kiva kassi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!
      Tuo kassi oli hyvä ostos ja on monikäyttöinen ;)



      Poista
  4. Ihana uusi ilme blogissasi. Itsekin olen pyöritellyt viikon ees taas kuvia ja taustoja ja aina päädyn takaisin samaan. Tässä taas nössöyteni nähdään, en uskalla tehdä muutoksia. Airot, siinäpä vasta ihan huippu idea, ne olisi terassin seinälläkin tosi kivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni!
      Tutussa ja turvallisessa harmaassa kuitenkin pysyin ;)
      Mihin se tämä maailma menisikään ilman meitä nössöjä...Hyvä me!

      Poista
  5. Minäkin haluaisin muokata blogin ulkoasua. Mutta en viitsi aloittaa, kun en kuitenkaan heti osaa. Ja sitten pelkään sekoittavani kaiken :). Kosto on hyvä sarja ja Emilyllä on ihana rantatalo ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta kertaa muokkasin, hävitin ja meinasin pari kertaa palata takaisin vanhaan... Mutta lopulta tuli mieleinen :) Kannattaisi melkein kirjoittaa ohjeet ylös seuraavaa kertaa varten, mutta arvaa vaan, kehtasinko...

      Poista
  6. Ihana banneri<3
    Sopivat kyllä kivasti kesään nuo simpukat ja kassi on myös ihana!
    Oikein mukavaa huomista perjantaita sulle<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Kassi on kyllä ihana, ja nyt sitä on pyöritelty joka paikkaan ;)
      Mukavaa perjantaita myös sinulle <3

      Poista
  7. Söpöt nuo simpukkajutut! Mä kans oon välillä laittanu simpukoita esille.. ne on kyllä kauniita! Ihanan tunnelmalliset kuvat kyllä! Nuita kasseja vilahtelee nykyään aika monissa blogeissa. Itse en oo niin huippuihastunu nuihin.. siis ovat ihan nättejä, mutta ei ehkä mulle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Jokin noissa simpukoissa viehättää.
      Minäkään en lämpene kaikille jutuille, mitä blogeissa vilahtelee. Kaikki ei vaan tunnu omilta ;)
      Ja eihän kaikki tykkää samoista asioista ja se on vaan rikkautta!

      Poista
  8. Mäkin olen aina tykännyt simpukoista ja muista "merenelävistä". Ja tietty kivistä myös :) Ovat kauniita sisustuksessa. Ja korikassihan on aivan ihana! Niin sisustuksessa,kuin ihan käytössäkin :)
    Kauniilta näyttää blogin uusi ulkomuoto! Onnistuit siis hienosti :) Kokeilemalla sitä oppii. Nimim.en itsekään ole mikään it-nörtti :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette <3
      Toisaalta nuo atk-hommelit ei kiinnosta kamalasti, mutta halusin vaihtelua tähän blogin ulkoasuun. Ja kyllähän sitä jotain saa aikaiseksi kun tarpeeksi kauan yrittää :)
      Tuosta korikassista on tullut lemppari ;)

      Poista
  9. Merellinen sisustus on minun mieleen myös. Sininenkin menee, jossain sävyissä,etenkin punaisen kanssa. Korikassi on kiva, mistä tilasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinisessäkin on kauniita sävyjä, mutta karvat nousee pystyyn sähkönsinisestä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos siitä tulee vielä joskus lempivärini ;)
      Korikassin tilasin Lifestylenordic:sta. Oli kyllä nopea toimitus :)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.