Siirry pääsisältöön

10 kuvaa kesään

Sain Valkoisen lumoissa-blogin Merviltä haasteen.

Haastehan menee näin:
1. Valitse kodistasi yksi ikkuna, josta kuvaat kuvasarjasi.
2. Valitse kuukaudesta päivä jolloin kuvaat.
3. Ota yksi samasta paikasta joka kuukausi, aina valitsemanasi päivänä 
ja julkaise.
4. Halutessasi voit julkaista aina kuvan yhteydessä.
 myös jo kertyneistä kuvista kootun kollaasin joka kuukausi.
Viimeisen kuvan aikoihin sinulla on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta.
5. Mukaan saa haastaa niin monta kuin tahtoo.

Syyskuu 2014
Kuvan otin etuoveltamme

Innostuin sitten kuvailemaan muutakin...





Ja sisällä tietysti poltellaan kynttilöitä!

 Haastan mukaan seuraavat blogit:





Iltavuoro kutsuu, joten se on moro!

Kivaa tiistaita :)







Kommentit

  1. Tämä on kyllä kiva haaste, mukava seurata maiseman muuttumista.
    Mukavaa tiistaita sinullekin iltavuoroon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vaan muistaisi ottaa tuon kuvan samana päivänä, se on minulle haasteellista. Ei varmaan muuten tulisikaan seurattua maiseman muuttumista noin hyvin ;)
      Kivaa tiistaita myös sinne :)

      Poista
  2. Ihanaa. Kiitos haasteestasi. Otan sen ilolla vastaan. Saa nähdä vain muistanko loppuun saakka.

    VastaaPoista
  3. Upeat kuvat,mukavaa tiistaipäivää:)

    VastaaPoista
  4. Kiitti haasteesta Ellen:)
    Ja mukavaa iltavuoroa!:)

    VastaaPoista
  5. Tuo on kiva haaste kunhan muistaa ottaa kuvan joka kuukaus :) Itse tein tuon viime vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minuakin huolettaa, että miten muistan ottaa tuon kuvan.... sama pää kesät talvet ;)

      Poista
  6. Kiva et lähdit haasteeseen mukaan. :) Tää on oikeesti ihana haaste, kuukaudet menee ihan hujauksessa tän myötä. Sisällä pitää ehdottomasti fiilistellä kynttilöiden kera.

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kiva haaste, kun siinä todellakin näkee nuo vuodenaikojen muutokset :)
      Kivaa viikkoa myös sinulle Mervi!

      Poista
  7. Minä olen muka päivällä sinulle jo kirjoittanut mutta ne älypuhelimet huoh, siis ihanaa, kiitos haasteesta. otan sen vastaan ja koitan muistaa kuvata ihan jokaisen kuukauden, saas nähdä kuinka käy.

    VastaaPoista
  8. Tämä on kiva haaste. Mukava seurata syksyn vaihtumista talveen ja taas kevääseen :) Jotenkin lohdullista että tämän pimeän jälkeen taas koittaa se valoisampi aika :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan paremmin huomaakin vuodenaikojen erot, kun kuvaa säännöllisesti, mikäli muistaa ;)
      Loppujen lopuksi valoisa aika tulee takaisin äkkiä, kun päästään joulun ohi!

      Poista
  9. Kiva kun säkin lähdit tähän mukaan!! Odotelleen yhdessä kesää, 10 kuvan verran :)

    VastaaPoista
  10. Tulin heti vastavierailulle ja liityin lukijaksi. Nättejä juttuja täällä. Innolla jään seurailemaan! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.