Siirry pääsisältöön

Syystunnelmia

Vai pitäisikö sanoa paremminkin, että talvisia tunnelmia...
Ainakin keskiviikkona tuntui siltä,
kun katsoi pihalle...
mutta onneksi nyt ollaan  oikeasti syksyisissä tunnelmissa :)

Jos edellisessä postauksessa oli jumituksia,
niin nyt täällä on päästy kunnolla vauhtiin syksyisemmässä sisustuksessa.

Lampaantalja rahin päälle ja 
polyrottinkinen tuoli terassilta talvisäilytykseen olohuoneen
nurkkaan.
Toinen tuoli siirtyi makkariin.

Olette varmaankin katsoneet Vain elämää-ohjelmaa.
Siellä ruokailutilassa, 
onkohan se lato, 
on todella kiva sisustus ja sieltä on kiva bongailla sisustusideoita.

Yhdellä seinällä oli kiva kollaasi vanhoista ikkunoista.
( on päivän tähden takana ). 
Näyttää todellakin siltä, että ne olisi vain jääneet siihen.
Siihen seinään olen todellakin ihastunut <3

Heti aloin miettimään voisko meille tehdä sellaista.
No tällainen siitä sitten tuli.
Köyhän naisen kollaasiseinä, kun on vain yhdet ikkunanpokat ;)

Muutoksen tein vanhoja juttuja käyttäen enkä ostanut mitään uutta.

Keskiviikkona näytti siis tältä.
Tykkään kyllä lumesta, mutta tämä maisema näyttää huomattavasti mukavammalta
lähempänä joulua eikä syyskuun lopulla.

Edellisenä iltana heitin viimeiset kesäkukat pois ja laitoin callunat tilalle.
Muratti vielä sitkeästi hengissä.


Tämänkin idean löysin jostain blogista,
muratinoksia maljakkoon.



Kauppareissulla ostin gerberan.
Kädessä oli jo oranssisävyinen kukkanen,
mutta se vaihtui kuitenkin hillitymmän väriseen.
No ensi kerralla sitten ;)

Eilen kävin pitkästä aikaa bodypump-tunnilla.
Kylläpä se tuntuu, että on käyty...
Miten ihminen voikin mennä näin kipeäksi jostain tangon heiluttamisesta....
Ei siihen paljon painoja tarvittu...
Olin kaukaa viisas, ja ilmoittauduin jo ensi viikon tunnille ;)


Mukavaa viikonloppua!





Kommentit

  1. Vain elämää on kyllä niin IHANA, tää jakso oli mielestäni ehkä yksi niistä parhaista ikinä. Sisustus siellä tosiaan on käsittämättömän ihana. Täällä suunnittelen huomiselle yhden naisen maalaustalkoita miehen ollessa töissä. En kerro asiasta hänelle sanallakaan, maalaan keittiön, menen ostamaan uuden lampun (jos niitä enää Anttilassa on) sekä verhot. Ajatus on laittaa keittiötä niin paljon uuden näköiseksi vähällä rahalla kuin mahdollista, Yllärinä miehelle siis. Aivan ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämäniltainen jakso oli kyllä hyvä. En ole aiemmin välittänyt PMMP:n musiikista, mutta tämän jälkeen pitää ruveta ihan ajatuksella kuuntelemaan heidän musiikkiaan.
      Sinullahan on huomenna työntäyteinen päivä, kun teet miehelle tuollaisen yllätyksen ;) Saathan sinä itsekin pientä piristystä uudesta keittiöstä :)
      Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

      Poista
  2. Sinun ikkunapoka kollaasi on kaunis. Itsekin olen ihastellut Vain elämää ohjelman sisustus juttuja, sieltä kyllä saa hyviä ideoita. Itsekin katsoin illan jakson ja oli hyvä. :) Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne!
      Siellä on paljon kaikkea vanhoja juttuja ja ne on kivasti laitettu esille.
      Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  3. Ohhoh, ompa siellä ollut jo talvista! :-O Kivoja sisusteluja olet puuhaillut, niin ikkunanpokat, kuin muratinoksatkin näyttävät tosi kivoilta! :-) Ihanaa viikonloppua Ellen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!
      Kyllä ihan talvelta tuntui, mutta onneksi se oli lyhyt talvi ;)
      Ihanaa viikonloppua sinullekin <3

      Poista
  4. Kaunista,ompa teillä ollut jo paljon lunta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva!
      En olisi uskonut että lunta tulee noin paljon.
      Kivaa viikonloppua :)

      Poista
  5. Hui, kamala! Lunta! Kaunista olet saanut jälleen aikaan. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu!
      Onneksi lumi suli ja tänään on kaunis aurinkoinen syyssää :)
      Mukavaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  6. Voi miten paljon lunta! Täällä on myös syksyistä ja tuulista, mutta lumi ei ole vielä tarttunut maahan. Sinulla on kutsuva nurkkaus, joka houkuttelee nauttimaan syyspäivistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne!
      Olihan tuo lumi aamulla yllätys, ajattelin ettei se jää maahan. Onneksi se suli jo seuraavana päivänä pois :)

      Poista
  7. Ei vaan meillä ole ollut yhtään lunta...pikuisen satoi räntää ja se oli siinä tosin kylmä tuuli on eilen ja tänään puhaltanut..
    Upeita kuvia Minä olen samanlainen sillä en vaan katso ohjelmia vaan katson pikkutarkkaan sisutusjuttuja ja monta kivaa ideaa olen bongannut ohjelmista..hmm minulla on kolme ikkunapokaa täytykin katsoa miltä ne näyttää ohjelmassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannele!
      Eilen kun katsoin vielä tarkemmin, niin siinä seinällä taisi olla myös kehyksiä ja jotenkin ne oli aseteltu päällekkäin. En tiedä, mutta jotenkin se näyttää äärettömän kivalle :)

      Poista
  8. Mun täytyy kyllä heti kattoa tuo seinäjuttu :) tosi kivalta näyttää tuo sun oma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!
      Minä yritin vielä eilenkin tiirata sitä seinää...Saisivat näyttää kunnolla ;)

      Poista
  9. Yäääh,lunta :( En oo yhtään valmis siihen vielä...
    Ihania kuvia taas! Ja niin paljon ihanaista harmaata <3 Nyt kun sanoit,muistin minäkin sen ihastuttavan ikkunakollaasin. Kaunis tuli tuosta sinunkin versiosta!
    Leppoisaa sunnuntaita Ellen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette!
      En minäkään ollut yhtään varautunut lumen tuloon...Oli hirvee pohdinta, millä kengillä sitä menisi töihin, kun tähän asti on päässy tennareilla ja ei vielä talvikenkiä huvittaisi laittaa...onneksi oli ns. kaupunkikumpparit ;)
      Se kollaasi olisi kiva nähdä tarkemmin.
      Leppoisaa sunnuntaita myös sinulle <3

      Poista
  10. Minä tunnen itseni aina hieman erikoiseksi tähän vuodenaikaan, kun oikein odotan että saisi lunta! Rakastan sitä päivää kun ensimmäinen lumi sataa maahan ja saa mennä koirien kanssa pihalle heittelemään lunta ja ihailemaan valkeutta.. :) ♥

    Minä aloitin jokunen viikko sitten vesijumpan. Ahkerasti heti ensimmäisellä tunnilla venyin ja heiluin ohjaajan neuvojen mukana - seuraavana aamuna heräsin aivan hirveään lihaskipuun. Täytyy sanoa, että ei se siellä vedessä TUNTUNUT niin raskaalta.. mutta keho sitten nopeasti tottui siihen, sillä muut kerrat ovat olleet jo täysin kivuttomia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että kuukauden päästä toivon, että sataisi lunta ja olisi vähän pakkasta. Loskakelit ja pimeys ei tunnu yhtään kivalta... ja joka kerta lenkin jälkeen pitää käydä tassujen pesulla.

      Minä en ole koskaan kokeillut vesijuoksua, mutta kuulostaa tehokkaalta! Minullakaan toisen pumppikerran jälkeen paikat ei menneet enää kipeiksi, aika nopeasti tottuvat rasitukseen. Mutta ensi viikolla olisi tarkoitus mennä nyrkkeilemään, joten taas löytyy uusia "lihaksia" ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.