Siirry pääsisältöön

Sunnuntaina

Tänään on ollut niin synkkä ja pimeä päivä.
Ulkona on kamala pääkallokeli,
joten ulkoilut on jäänyt todella minimiin 
eli vain pakollisiin koiran pissityslenkkeihin.

Hyvällä omalla tunnolla olenkin järjestellyt kaappeja ja pyyhkinyt siinä samalla pölyjä.
Nimittäin keittiöön tuli pientä muutosta,
mutta kuvia saatte vasta toisella kertaa.
Yritän kuvata uudistusta valoisan aikaan :)
Ei mitään maata mullistavaa,
mutta jotain "pientä kivaa " ;)


Viikolla kerättiin käpyjä ja risuja.
Onkohan minusta tulossa orava...
käpyjä nimittäin riittää ;)

Hopealangan toin sisälle.

Samoin valkoisen callunan.
Mitenkähän kestää sisällä....





Lopuksi kuva lempparinurkkauksesta

Ostin ensimmäisen joululehden.
Joka vuosi päätän, etten osta kuin yhden joululehden,
mutta loppujen lopuksi ne ovat heikkouteni.
Sisustuslehtiä ostan nykyään aika harvoin,
joten sallittakoon pieni lipsahdus ;)

Kohta on varmaan pakko kaivaa myös vanhat joululehdet esille...

Ostatteko joululehtiä ja onko teillä joku lemppari,
joka on pakko saada joka vuosi?

Mukavaa sunnuntai-iltaa!




Kommentit

  1. Itse remppailin eilen pojan huonetta, mitään uutta sinne ei ostettu mutta huone on aivan kuin uusi. Mun calluna varisteli niin lahjakkaasti sisällä että roudasin sen sit ulos ja pisti se allergisen niin paljon niiskuttamaankin että päätös oli helppo.
    Ostelin tänään kauppareissulta joulukortti matskuja, niitä pitäisi alkaa jo työstämään. Siinä onkin työnsarkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silloin huoneen muutos tuntuu vielä paremmalta, jos ei ole tarvinnut ostaa mitään uutta.
      Vielä ei tuo calluna varise, mutta sitten kun alkaa, niin pihalle tulee lähtö ;)
      Minäkin ostin viikolla joulukortteihin jotain pientä. Nyt kun tulisi vaan se inspis!

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja asetelmia! :) Minäkin keräilen sisälle käpyjä, että sama oravatauti vaivaa. Joululehtiä yritän aina vältellä viimeiseen asti, etten innostu liian aikaisin, mutta tulee varmaan taas ostettua aika aikaisin. MItään tiettyä suosikkia ei tosin ole. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne!
      Minulla petti itsehillintä täysin lehtihyllyn edessä ja luulenpa, että joululehdet vaan lisääntyy ;)

      Poista
  3. Kaunista niin ihania yksityiskohtia. Mukavaa iltaa:)

    VastaaPoista
  4. Kaunista ja kävyt on ihania. Callunan sisällä menestymistä minäkin olen miettinyt, mutta en ole uskaltautunut kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina!
      On tuo calluna ollut nyt melkein viikon sisällä ja vielä se ainakin on voimissaan. Pitää yrittää vaan kastella sitä, niin ettei ainakaan kuivuuteen kuolisi ;)

      Poista
  5. Kävyt on ihania, sopivat niin hyvin myös sisälle koristeeksi :-) Callunaa olen itsekin sisälle haaveillut, mutten ole vielä uskaltanut laittaa :-P Eipä ole koskaan vielä joululehtiä minulla ollut, jokohan olisi korkea aika hankkia sellainen?! :'-D Ihanaa iltaa ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sinun on nyt hankittava ainakin yksi joululehti ;) Paitsi että nykyään blogeissakin on niin paljon kaikkia kivoja joulujuttuja.
      Ihanaa iltaa Minna <3

      Poista
  6. Ihania sisustuselementtejä! Syksy on siitä kivaa aikaa, kun saa jäädä välillä hyvillä mielin sisälle. Joululehtiä ostan melkein joka vuosi. Niissä lehdistä saa itsellekin joulumieltä :) Rauhallista iltaa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana!
      Lehdistä saa joulumieltä ja ideoita ;)
      Kivaa alkavaa viikkoa :)

      Poista
  7. Kaunis olohuone teillä. Aina tulee jokin joululehti hankittua vaikka suosikkia ei olekaan. Vanhat joululehdetkin pitäis kaivella esille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika!
      Minullakaan ei ole suosikkia joululehdissä, hankin ne, mitkä eniten säväyttää ;) Minä innostuin jo eilen etsimään vanhat joululehdet...

      Poista
  8. Niiin kauniita kuvia taas!!
    Kävyt on kivoja :) Ja näyttää niin kivoilta varsinkin syksyisessä/talvisessa sisustuksessa! Niitä on kans kiva spreijalla vaikka valkoiseksi ;)
    Tietkö nyt kävi kyllä sopivasti, kun just otit lehdet puheenaiheeksi!! Kun mulla ois sulle pieni yllätys! Eli jos et hankkinut ihanaista lokakuun Jeanne d'Arc living-lehteä, niin haluaisin lähettää sulle sellaisen :) Vähän niinkuin siinä "Hyvä kiertämään"-haasteen hengessä. Sun ihanat kommentit blogissani saavat mut aina niin iloisiksi,että haluan niistä jotenkin kiittää :) Eli jos ko-lehti puuttuu, pistäpä osoitetta tulemaan mun blogin yhteydenottolomakkeen kautta vaikka :)
    Niin ja mä en oikeastaan osta erikseen mitään joululehtiä.Toki jos halavalla saa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette!
      Noista kävyistä osa pitää käsitellä lumispraylla.
      Sanasi saivat minut todella iloiseksi ja toivat piristystä tähän ankeaan maanantai-päivään, kiitos <3 On kiva vierailla ihanassa blogissasi ja jättää viestiä :)
      Tuota lehteä minulla ei ole ja otan sen mielelläni vastaan :)
      Eilen illalla muuten kun selailin vanhoja sisustuslehtiä, löysin sinut ja kotisi yhdestä lehdestä :) Mikä yhteensattuma! Se juttu on mennyt minulta jotenkin ohi...

      Poista
    2. Mukavaa,että ilahduit! Ja heti kun ehdin kuori-ja postimerkkiostoksille,pistän lehden tulemaan :)
      Hihii, olipa hauska,että törmäsit meidän kotiin lehdessä :) Siitähän on nyt aikalailla jo vuosi aikaa ja aika paljon on ehtinyt koti jo muuttua, niin kuin varmaan huomasit :)

      Poista
    3. Kyllähän meillä sisustushulluilla sisustus ei kauan vanhene ja todellakin vuoden aikana ehtii tapahtua vaikka mitä ;)

      Poista
  9. Minäkin heitin callunan pihalle..ihan kyllä terassin pöydälle ;) mukavia kuvia sinulla ♡ joululehtiä olen jo muutamat selaillu, mut vielä en ole kotiin asti kantanut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marika`s!
      Luulenpa, että tämä oli mulla vasta alkua joululehtien ostamisessa ;)

      Poista
  10. Ps. Liityin lukijaksesi ja tervetuloa vastavierailulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi <3
      Täytyypä tulla vastavierailulle ;)

      Poista
  11. ihanan syksyisiä juttuja,kävyt onkin nättejä myös sisällä :) mukavaa luettavaa blogisi,liityinkin heti lukijaksi :) tervetuloa myös vastavierailulle,olen pari kuukautta itsekin kirjoitellut blogin tyngää :) mukavaa alkanutta viikkoa......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :)
      Pitääpä tulla pistäytymään uudessa blogissasi ;)
      Kivaa viikkoa myös sinulle!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.