keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Sisustusassistentti

Koska tämä on olevinaan sisustusblogi, niin täytyyhän kunnon sisustajalla olla assistentti.

Ja tässä kotisisustajan oiva apulainen:


Pitkäkarvainen collie Ru, ikää viisi vuotta ja pallohullu, frisbee käy myös. Tai oikeastaan kaikki mitä voi heittää ja noutaa, lippiksestä keppiin.

Ru on hyvä assari, sillä se ei ole koskaan eri mieltä. Joskus ehkä mulkoilee paheksuvasti, jos esineiden siirtely aiheuttaa liikaa meteliä tai esineen paikka vaihtuu liian useasti 5 minuutin sisällä.

Jos sisustuspuuhat alkavat pitkästyttää, aina voi ottaa pienet torkut. Herättyään kauneusunilta, Ru kyllä heti huomaa pienimmänkin muutoksen, toisin kuin muut täällä asuvat....

Mieluiten assari ajaisi puuhun oravia, jos saisi itse valita. Vai haluaakohan se sisustaa petinsä oravannahoilla? Nythän on sisustustrendinä poronsarvet ja taljat,  niin jospa Ru on vain muotitietoinen:)

5 kommenttia:

 1. Ai täällä on myös katsottu tuota Suomen kaunein koti-ohjelmaa<3 Jäin heti koukkuun! Onnea vaan uudelle bloggaajalle - on tämä niin kiva harrastus!
  Terkkusin SisustEllen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ohjelmaa on pakko seurata! Kivaa, että joku on löytänyt blogini:) Tykkään itsekin lukea muiden blogeja ja siitä se sitten lähti. Taitaa vaan olla myös aika koukuttavaa tämä bloggaaminen, ainakin näin aluksi...kun kaikki on niin uutta ja ihmeellistä.

   Poista
 2. Löysin blogiisi toisen blogin kautta ja täältähän löytyi ihana blogi! Jäin heti lukijaksi. Aivan ihana assistentti sulla. <3

  Pikku pyyntö olis, voitko ottaa ton sanavahvistuksen pois...?

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että jäit lukijaksi:) Nyt ei pitäisi olla enää sanavahvistusta, mikäli osasin oikein toimia...Näin noviisina ei kaikkea hoksaa tai älyä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en mäkään tajunnut aloittaessani ennen kun mulle asiasta huomautettiin. :D

   Poista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)