sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kerrankin ajoissa

Olen saanut jo aikaiseksi muutaman joulukortin. Yleensä ne jäävät viime tippaan sen takia kun ei ole sitä ideaa ja inspistä.
Kävin läpi vanhoja joululehtiä lehtikeräykseen, siitähän se idea sitten syntyi. Niistä löytyi kauniita joulukuvia, joita käytin kortteihin. Toisena ideana, aattelin käydä läpi vanhoja joulukortteja ja katsoa, että voisko niitä hyödyntää.
Kuten edellisestä kuvasta huomaa, sisustusassari Ru halusi välttämättä esitellä aikaansaannokset. Kyllähän assarin työpanos oli merkittävä, sillä metsälenkeillä saa lisää  hyviä ideoita. Puhumattakaan hyvästä ja uskollisesta seurasta. Ja onhan se hyvä, että joku pitää vahtia, ettei kukaan pääse yllättämään. Tiedä vaikka joku yrittää vakoilla ja viedä hyvät ideat;)Vielä pitäisi jokunen kortti tehdä. Saa nähdä, innostuuko uudelleen vai meneekö loput kortit ostoon...

6 kommenttia:

 1. Sattumalta eksyin tänne ja oikein ihanalta näyttää, upeita kortteja olet tehnyt, kyllä itsetehty kortti ilahduttaa. Taidankin liittyä lukijaksesi :) tervetuloa myös meille kyläilemään...

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun liityit lukijaksi:) Ps.Kävin teillä kylässä ja jäin koukkuun.

  VastaaPoista
 3. Ihania joulukortteja. Itsekin olen koukussa kortteihin ja niitä puuhailen aina kun aikaa riittää. Seuraavana pitäisi alkaa suunnittelemaan kevään juhliin kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tarkoitus olisi tehdä nyt muutama ystävänpäiväkortti.

   Poista
 4. No tosiaankin, sinäpäs sen sanoit. Sain tänään tilauksen rippikortista sekä muutamasta hääkortista, eli puuhaa olisi kun saisi aikaa ja innostusta. Juuri loppuneesta tiimarista ehdin juuri rohmuta kovasti tarvikkeita kaappiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi vain keksiä joku uusi idea noihin kortteihin. Tuntuu että aina tulee tehtyä samantyylisiä kortteja.
   Täälläkin Tiimari loppui, mutta en tajunnut käydä ajoissa hamstraamassa tarvikkeita. Arvaa, harmittaako...

   Poista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)