Siirry pääsisältöön

Ensimmäinen

Sain elämäni ensimmäisen blogitunnustuksen blogista


Kiitos Nanette:)
Tästä tuli hyvä mieli ja sain uutta intoa jatkaa tätä bloggailua!

Laitan tämän Unikko-tunnustuksen eteenpäin.
Tunnustukset lähtee

Kukkaiselämää -My flowering life
My sweet home- Sari

Ihania naisia, jotka ovat olleet mukana blogini alkuvaiheista saakka:) Jaksaneet lukea ja kommentoida aloittelijan sepustuksia sekä heillä on myös kauniit ja mukaansa tempaavat blogit, joissa on kiva käydä pistäytymässä:)

Me sisustusassari Ru:n kanssa toivotamme myös uudet lukijat tervetulleiksi!
Kiitos myös uudet sekä vanhat lukijat kommenteista, niitä on mukava lukea;)

Assari Ru on myös sitä mieltä, bloggailu on mahtava harrastus. Mikään ei voita kauneusunia pehmeällä matolla, kun emäntä on juuttunut tietokoneelle;)


Mukavaa torstai-iltaa!

Kommentit

 1. Voi KIITOS kaunein Ellen, olen tästä tunnustuksesta niiin onnellinen!!!! Hyvä, että Ruukin on samaa mieltä kanssamme siitä, että bloggailu on ihanaa ja vaikka mitä muuta!!! Ihanaa iltaa sinulle ja halit Ruulle.

  VastaaPoista
 2. Blogi tunnustukset ovat mukavia :)
  Mukavaa loppu viikkoa

  VastaaPoista
 3. Onnea tunnustuksesta! :) Kyllä Ru tietää, bloggailu on mukava harrastus. :)

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vaan :) Ihan omaa ansiotasi :) !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä tähän sanoisi...Kivalta tuntuu, että joku tykkää blogistani;)

   Poista
 5. Olin niin tohkeissani tunnustuksesta, että unohdin tyystin ONNITELLA SINUA, joten lämpöiset onnittelut tunnustuksesta!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se mitään;) Ymmärrän, kun itselläkin meni senssit ihan sekaisin...

   Poista
 6. Onnea tunnustuksesta, Ellen! Kiitos kovasti, kun muistit minua. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää! Sinulla todella kiva ja kaunis blogi ja aivan hurmaava assari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Myös assari kiittää ja toivottaa hyvää Itsenäisyyspäivää!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kolme silmäterää

Tänä talvena olen tehnyt ennätyksen viherkasvien tappajana. Vain kolme kasvia on voimissaan sekä pari yksilöä elämän ja kuoleman rajamailla. Jotenkin olen onnistunut tappamaan nekin easy care-kasvit, vaikka niidenhän piti olla todella helppohoitoisia. Silmäteräni nro 1. anopinkieli Se onkin kasvanut kohisten ja toivotaan, että lisääntyvä valo pitää sen hengissä. Silmäteräni nro 2. korallikaktus. Tämäkin kasvoi todella paljon  kesäisellä terassilla.   Silmäteräni nro 3. anopinhammas. Se suurempi versio tästä alkoi kellastumaan ja tiputtamaan lehtiä. Se oli niin surkean näköinen, ettei siinä ollut edes mitään pelastettavaa. Tämän vuoden ekat tulppaanitkin on ostettu. Ja värihän on tuttu ja turvallinen ;) Pitkästä aikaa kolmen päivän vapaa. Tarkoitus oli käydä tänään hiihtämässä, mutta pakkasta on ollut parikymmentä astetta, joten  olen käynyt kävelylenkillä assarin kanssa ja sukset saavat odottaa parempia hiihtokelejä. Toisaalta pikkusiivoilukaan sisätilo

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Ihanan tuikitavallinen viikonloppu

Jostakusta viikonloppuni voi kuulostaa todella tylsältä. Nykyään kuitenkin nautin kaikista eniten näistä tavallisista ja ehkäpä jopa tylsistäkin viikonlopuista. Tiedossa vain peruskotihommia: pyykkäystä, imurointia sekä paikkojen järjestelyä. Välillä blogien lukemista ja kameraan tarttumista. Kohokohtana viikonlopussa voi olla pitkä kävelylenkki ystävän kanssa, hyvä ruoka tai se, kun saunan jälkeen pääsee nukkumaan puhtaisiin lakanoihin. Todella arkisia asioita, mutta silti niin luksusta, omalla tavallaan. Harmi, että ilma on niin kylmä, ettei pääse hiihtämään. Juu-u, kuulitte ihan oikein että minua harmittaa...Ihmistä, joka on suorastaan inhonnut hiihtämistä. Viime sunnuntaina kävin testaamassa ostamiani suksia ja todellakin tykästyin tuohon lajiin. Alkuviikosta löytyi sitten sellaisia lihaksia, joita en edes tiennyt olevan olemassakaan.... Aurinkokin näyttäytyi hivenen ja olihan se ihana näky pitkästä aikaa. Muutenkin päivät ovat tuntuneet paljon valoisimmilta