sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri

Perjantaina  sain ensimmäisen joulukortin. Kyllä siinä päässä pyöri vaikka mitä, kun itsellä on vielä kortit hakusessa. Tuli vähän semmonen olo, että olenko hiukka myöhässä. Ja onko jo joulukuu ja monesko päivä, milloin ne kortit pitää viimeistään postittaa...

Mutta ei hätää, ystäväni oli lähettänyt kortin, joka on joulukalenteri. Sillä hetkellä ymmärsin aikaisen lähettämisajankohdan. Oishan se vähän hölmöä, että kalenteri tulisi joulukuun puolessa välin...

Joten minulla on nyt joulukalenteri ja eka luukku auki. 


Kiitos K tästä ihanasta kalenterista:)
Täällä sataa lunta ihan älyttömästi. Luulisi ainakin nyt, että valkea joulu toteutuu;)

Talvista Adventtisunnuntaita!

12 kommenttia:

 1. Mukavaa kun sielläkin satelee lunta, on jouluisempaa! Ihana ystävä, kun muisti sinua tuollaisella kalenterilla, kivaa eka adventtia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän lumi kuuluu jouluun ja talveen, mutta vähempikin riittäisi;) Mukavaa adventtia myös sinulle Sari!

   Poista
 2. Ihanan seesteinen ja Jouluinen tunnelma välittyy kuvistasi. Jos mä saisin täysin valita, meillä olis just tuollaista valkoista ja hopeaa Joulukoristeina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittö on meillä ainut paikka mistä löytyy ripaus punaista, siellä on nissejen kokoontumisajot;) Itse en osaa laittaa joulunakaan paljon punaista, vaikka toisten kodeissa se näyttää ihanan jouluiselta:)

   Poista
 3. Kaunis ajatus ystävältäsi <3 Täälläkin tullut paljon lunta viikonlopun aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä milloin tuo lumentulo lakkaa, kyllä näillä lumilla jo yhden joulun pärjäisi;)

   Poista
 4. Kiva kortti! Kaunista, jouluista! Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
 5. Heips, tulinkin heti vastavierailulle, Ihanan jouluista ja aivan ihuna koiruli. Ru on ilmeisesti parempi sisustelija kuin meidän Ilmari, joka ei siedä yhtään tavaroiden siirtelyä...ja meilläkin on rivitalo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että tulit vierailulle:) Joo, meillä seurataan hyvinkin tarkkaan tuota tavaroiden siirtelyä ja kaikkia on pakko käydä nuuskimassa sekä miettiä että miks tää on tässä, entinen paikka oli paljo parempi;)

   Poista
 6. Kaunis kortti :) Kiva kuulla, et sielläkin sataa lunta. Täällä on nyt pyryttää ja tulee kunnolla. Saa nähdä aamulla, miten on paljon on lunta pyryttänyt tohon pihamaalle. Hyvää ensimmäistä adventtia-joulu lähestyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin äsken ulkona ja lunta on tullut aivan kamalasti. Hyvää adventtia sinullekin;) Niinpä, se joulu tulee sittenkin taas äkkiä!

   Poista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)