lauantai 7. joulukuuta 2013

Palloja siellä, palloja täällä

Joulupalloja on sitten juoksutettu...Mallailtu ja tälläilty... Mutta nyt ne alkaa pysyä paikallaan;)  Ellei sitten tule keksittyä muuta...


 Tässä taas vaihtui liina ja muutama pallo;)Lasikulhossa on vielä ledivalot, mutta puhelimella saa paremmin kuvattua ilman valoja

Sisustusassari Ru on ilmiselvästi sitä mieltä, että nyt kyllä riittää joulupallojen pyörittely. No, se on tyytyväinen, että olohuoneen ikkunalauta jää tyhjäksi eikä näköesteeksi tule minkäänlaista härpäkettä. Nimittäin assarin harrastuksiin, vai liekö työ,  kuuluu myös pikkulintujen ja ennenkaikkea oravien vahtiminen, jotka mekastavat etupihalla koko suvun voimin.

Oravista puheenollen, meillä paloi takapihan kuusessa jouluvalot viikon verran. Ja yhtenä päivänä ne olivat ihan pimeänä. Tarkempi tarkastelu osoitti, että oravat olivat purreet johdon poikki.  Lieköhän syynä olleet liian kirkkaat valot vaiko peräti vääränväriset....Ja Kurrella menneet hermot, kun ovat silmiin loistaneet;) Mutta eipä loista enää... Varmuuden vuoksi vielä kahdesta kohtaa poikki;) 

Täällä on kyllä tullut lunta jo niin paljon, että alkaisi jo riittämään vähäksi aikaa. No, ei pidä valittaa, parempi näin kuin loskakeli!

Mukavaa lauantai-iltaa!

18 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja kynttiläasetelmia. Minäkin laitoin tänään ensimmäiset pallot esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Noita palloja on vielä laatikossa odottamassa joulukuusta.

   Poista
 2. Mukavaa lauantaita sinnekin :) kylläpäs oravat ovat olleet ilkimyksiä, kun noin johdot ovat purreet! Meilläkin ulkovaloja jouduttu jo yhdet vaihtamaan, kun paloivat. Ihania palloja olet juoksutellut siellä ja tehnyt niin kauniita asetelmia!! Täällä mietitään, että laitetaanko kuusi illalla vai huomenna vai ensi viikonloppuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Täälläkin mietitään, että milloin sen kuusen laittaisi;)

   Poista
 3. Kauniita palloja, varsinkin nuo ikkunassa roikkuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo paperiset ostin viime viikolla ja muut ovat vanhoja palloja. Noita paperisia voi pitää muulloinkin, kun eivät ole niin jouluisia;)

   Poista
 4. Ihania kurreja :D Ne ei ilmeisesti välitä jouluvaloista ;) Kauniita kuvia, kyllä se juoksutus aina kannattaa, nimim. toinen koristeiden pyörittelijä ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, etten ole ainut koristeiden pyörittelijä;)

   Poista
 5. Lumipallokynttilät on söpöjä. Täällä ei ole palloja pyöritelty, tähtiä ikkunoihin on ollut päivän teemana. Kaupassa juoksemisen lisäksi...kyllä tämä tästä.. Kaunis tuli palloasetelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Noita lumipallokynttilöitä ei raaski polttaa, eivät kyllä taida palaakaan kunnolla.
   Kaupoissa tänään ei ole varmaan tarvinnut olla yksin, on varmaan ollut vipinää.
   Kyllä tähtiäkin voi pyöritellä;)

   Poista
 6. Kauniita koristeita! Se on jännä miten noiden koristeiden paikat aina vaihtuvat ;) Hih, kurret on sammuttaneet valot yöksi, vaikka harmi tietty teidän kannalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi valot oli useamman vuoden vanhat. Sitten oisi kyllä harmittanut, jos olisi olleet tuliterät;)

   Poista
 7. Kauniilta näyttää! Iloista viikkoa :)

  VastaaPoista
 8. Tulimpas vastavierailulle ja taisin jäädäkin :D
  Ja voi miten kauniita asetelmia olet tehnyt <3
  Vinkki: laita riittävästi ruokaa kurrelle, auringonkukansiemeniä, talipalloja yms yms. Ehkä kurre ei sitten enää välitä johdoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että tulit jäädäksesi:)
   Naapuri ruokkii lintuja sekä oravia. Mutta jospa kurret vihjasivat "hienovaraisesti" että ois kiva, jos olisi useampi lounaspaikka ja enemmän vaihtoehtoja;)

   Poista
 9. Oi miten kauniita asetelmia! :)

  VastaaPoista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)