Siirry pääsisältöön

Uusi tv-taso ja kynttilänvaloa

Vihdoinkin uusi tv-taso on saatu ja laitettu paikoilleen.
Tykkään tuosta tasosta tosi paljon, vaikka se onkin aika moderni makuuni.
Nyt haluaisin aidon vanhan kaapin sen kaveriksi.

Arvatkaan vaan, onko täällä vähän pyöritelty tavaroita....
Siis todellakin ;)
Ja tuntuu, ettei mikään näytä hyvältä tuossa tason päällä
 ja tyhjänä se näyttää silmääni liian tyhjältä...
No, pyöritellään niin kauan kunnes tulee se huikee idis ;)

Mattokin on vähän hassusti, se oli pakko siirtää tämän kuvan jälkeen paremmin ;)


Assari onnistui jälleen kerran änkeämään kuvaan.
Tai sitten kuvaaja on liian hidas....

Tässä vaihtui pikkutaulu ja tykkään enemmän tästä

Aiotteko viettää tänään Earth Houria?
Eli valot pois klo 20.30 -21.30 ilmaston puolesta.
Lisää tietoa löytyy täältä.
Minä aion olla kynttilänvalossa ja poltella turhat kynttilät. 
Minähän siis olen kynttilähamstraaja.
Totesin, kun järjestelin kaappeja...
Ihan älyttömästi kynttilöitä, 
en ole varmaan hoksannut että nehän on tarkoitettu poltettavaksi ;)

Tunnelmallista lauantai-iltaa!

Kommentit

  1. Upea taso ja ihan hyvältä päälliset näyttävät! Se onkin kumma juttu, kun jotain uutta saa niin huonekalu marssi alkaa!!:)
    En tiennytkään tuosta valojutusta, vois kyllä tunnelmoida kynttilöiden valossa.
    Ihanaa iltaa<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Johan tässä olikin pari viikkoa, etten siirrellyt mitään olkkarissa. No, tänään on siirreltykin sen parinkin viikon edestä. Assari alkaa näyttämään kyllästymisen merkkejä, sen mielestä tämä päivä on jo pulkassa ;)
      Minäkin luin tuon valojutun vasta tänään.
      Ihanaa iltaa sinullekin <3

      Poista
  2. Kaunis taso,kauniita näyttää.Mukavaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  3. Minulle oli tuo valo-juttu ihan uutta...täältäkin kyllä löytyy polttamattomia kynttilöitä :)
    Tasohan näyttää tosi hyvältä ja kyllä siihen on löytynyt kivat lisukkeet päälle. Wanha kaappi kaveriksi kulostaa kivalta :)
    Tunnelmallista lauantai-iltaa sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pia <3
      On se kumma, miten noita "pakkomielteitä" tulee lisää. Nyt on pakko löytää se vanha kaappi ;)

      Poista
  4. Kaunis taso. Näyttää hyvältä.

    En aio osallistua tuohon valottomuuteen. Sain eilen töissä koulussa tarpeekseni, kun vietimme sähkötöntä päivää. Kun kaikki on varusteltu toimimaan sähkön varassa, ärsytti ihan kamalasti. Oppitunneilla opetus tapahtuu tykillä, kun opetan uutta tai tarkastamme tehtäviä, poissaolot ja muut tuntimerkinnät merkitään tietokoneelle. Merkkaan tietokoneelle tuntipäiväkirjaan myös antamani läksyt ja monesti katson sieltä, missä mennään. Piti myös monistaa maanantaiaamuksi kokeet ja olin kyllä pahis ja monistin, sillä olin unohtanut monistaa ne torstaina. Kun käytimme tykin sijaan liitua ja taulua, oli pakko panna tauluvalot päälle, koska taululta ei nähnyt yhtikäs mitään ilman sähkövaloa, kun kiilsi. Olen siis ainakin töissä ihan täydellisesti riippuvainen sähköstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :)
      Kyllähän se on totta, että nykyään kaikki toimii sähköllä. Jonkun myrskyn jälkeen, äitini luona oli sähköt poikki yli 8 tuntia. Ei tehty ruokaa, pakasteet alkoi sulaa, eikä edes keitelty kahvia kun ei ollut vettä jemmassa.
      Minullakin menisi hermot aika nopeasti, kun mikään ei toimisi! Eikä olisi tietoa, milloin sähköt palaavat...
      Mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  5. Kaunis tv-taso!
    Aina, kun löaittaa uutta ,kestää hetken enne, kuin löytyy se kokonaisuus mistä tykkää....mielestäni on kyllä nytkin kaunista..:)
    Kynttilän valossa aiotaan täälläkin tunti viettää.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Irmastiina :)
    Minäkin uskon siihen, että vielä se huippukokonaisuus löytyy. Paitsi tuota kun on nyt katsellut jonkin aikaa, niin alkaa näyttää jo ihan hyvältä ;)

    VastaaPoista
  7. Upea taso. :) Nauti kynttilän valosta. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  8. No nyt se vihdoin tuli, jippiii!! Kaunis on taso ja mun mielestä kyllä kauniit ovat nuo sen päälle laittamasi somisteetkin! Mutta niitähän on kiva vaihdella aina fiiliksen mukaan :) Tosi kauniit kehykset tuossa Joy:ssa!
    Ja hups-unohdin täysin tuon valottomuusajan... Eli en sitten osallistunut... Vaikka kyllä niitä kynttilöitä olisi täälläkin piisannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette <3
      Luulen, että somisteet vaihtuu aika tiuhaan tuossa tason päällä. Pääsiäisjuttuja pitäisi ruveta etsimään kaapin perukoilta ;) Minäkin tykkään noista kehyksistä. En muistanutkaan että minulla on tuollaiset, kunnes ne löytyivät vahingossa...
      On se hyvä, että on muitakin kynttilän hamstraajia ;)

      Poista
  9. Tosi upea tv-taso! Meilläkn on moderni tv-taso ja nyt odottelen vanhaa kaapia olohuoneeseen. Se on jo vanhemmilla, mutta tänne etelään sen saaminen on toinen juttu.
    En tiennytkään tuosta ilman valoja jutusta... minä täällä koko valaistuksessa olin, harmi. Olisin kyllä mielelläni ollut kynttilän valossa hyvän asian puolesta <3

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura!
      Sinulla on jo tuo kaappijuttu hyvällä mallilla, minulla kun se etsintä on vasta alkanut ;) Innolla odotan, millaisen olet hankkinut, jos sitten itsellekin tulisi enemmän ajatusta tuosta kaapista.
      Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

      Poista
  10. Hienon tason olette laittaneet!! :-) Itsellä meni tuo valojuttu ihan ohi, muistin sen liian myöhään..
    Ja täällä myös yksi kynttilähamsteri, laatiko pullollaan kynttilöitä, saa nähdä milloin ne tulee poltettua.. :´-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna <3
      Pitäiskö meidän pitää oma " viikko kynttilänvalossa"? Minulla ainakin riittäisi noita kynttilöitä viikon ajan poltettavaksi ;)

      Poista
  11. Ihana taso, eipä ihme että sitä olet odotellut kovasti. Nythän noi pääliset onsievästi. Itselläkin on tv-tasolla ainoastaan lamppu ja joskus joku kukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanni <3
      Tänään saan pajunkissoja, joten ne varmaan pääsevät tason päälle. Ja kohta varmaan alan laitella jotain pääsiäisjuttuja ;)

      Poista
  12. Kivan näköinen taso! :) Kyllähän se menee usein niin, että kun tulee jotain uutta, niin vanhatkin tavarat alkaa siirtymään paikasta toiseen! Kivaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli <3
      Kyllä noita vanhoja tavaroita on pyöritelty vielä tänäänkin, mutta enköhän kohta ala jo
      rauhoittumaan ;)
      Kivaa sunnuntaita sinullekin :)

      Poista
  13. Onpa kiva ja selkeälinjainen taso! Täälläkin kaipaillaan valkoista ja hieman matalampaa tv-tasoa, juuri tuollaista, jonka alle ei mahtuisi kani-merkkinen johtotuholainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva :)
      Minäkin halusin tuollaisen, jossa on mahdollisimman pieni rako lattian ja tason välissä. Vaikka kyllähän nuo villakoirat löytää silti tuonne tason alle. Tämä taso on kevyempi siirrellä kuin tuo entinen.

      Poista
  14. Täälläkin asetelmat välillä seilaa paikasta toiseen :) Kivannäköinen taso ja käytännöllinen kun on laatikkoa ja lasin takana pölyiltä turvassa laitteet! Täytyyhän assarin nyt kuviin päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole ainoa, jolla on "tavaransiirtomania" ;)
      Meillä oli ehdoton, että laitteet menee lasioven taakse, kun on tuo assari joka levittelee noita karvojaan. Tykkään tuosta ovesta, se on sellainen klaffiovi :)

      Poista
  15. Tosi kiva taso! Minäkin sain juuri eilen hankittua uuden, odottelee vielä kokoamistaan mutta näkyy blogissakin varmasti heti kun on paikalleen saatu. :) Niin tutulta kuulostaa jälleen tuo tavaroiden siirtely. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Mielenkiinnolla odotan, millainen taso teille tulee :)
      Tuo meidän taso oli muuten koottuna, paitsi tuo lasiovi piti laittaa paikoilleen.
      Pikkuhiljaa silmä alkaa tottumaan ja kohta tulee pääsiäiskoristeet ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.