Siirry pääsisältöön

Pääsiäistä

 Täällä on tänään kaunis aurinkoinen sää ja se on jopa lämmin ;)
Tämäkin vilukissa joutuu ehkä luopumaan villahousuistaan...

Terassia on siivoiltu ja huomenna olisi tarkoitus haravoida piha.
Tekisi mieli hakea kaupasta orvokkeja terassille, 
mutta yritän malttaa mieleni.
Viikolla tv:stä tullut Keidas sai aikaan, 
että sisäinen puutarhurini heräsi talviunestaan. 
Katsoitteko muuten kyseistä ohjelmaa?

Tässäpä yksityiskohtia meidän pääsiäisestä :







Seuraavassa postauksessa ehkä kerron, 
mitä olen nämä pari päivää puuhaillut, mikäli tulee valmista ja esittelykelpoista ;)

Aurinkoista Pääsiäisen jatkoa <3

Kommentit

  1. Hyvää pääsiäistä myös sinulle!

    VastaaPoista
  2. Suloisia pääsiäiskoristeita. Me sännättiin heti aamusta miehen kanssa lenkille ja sen jälkeen pojan kanssa kauppaan. Aika mainiota oli olla pitkästä aikaa kahdestaan pojan kanssa kaupassa. Osasihan tuo ostattaa yhtä sun toista, mutta kieltämättä tarpeellista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Poikasi on osannut vetää oikeista naruista ja on saanut äipänkin innostumaan shoppailusta ;)

      Poista
  3. Kauniita pääsiäiasetelmia.Hyvää Pääsiäistä:)

    VastaaPoista
  4. Täällä ollut puolipilvistä ja ankara tuuli. Mulla kans huomenna tarkotus vähän rapsia pihaa. Katsoin sen Keitaan, kyllä tuli Katalle upee keidas :) Oispa ihanaa kun joku tulis suunnittelemaan tän meidänkin "keitaan" itsellä kun ei taito riitä siihen. Mukavia vapaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä Katalle tuli hieno keidas! Minäkin voisin ottaa apua "keitaan" suunnitteluun, itsellä kun ei ole aina ideoita ja varmasti suunnittelijalla on myös sitä taitoa :)
      Mukavaa pääsiäsen jatkoa myös sinulle!

      Poista
  5. Ihanat pääsiäisjutskat. :) En oo katsonut Keidasta, en ikinä muista koska se tulee ja Katsomosta/Ruudusta oon huono katsoon ohjelmia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Minäkin luulin, että tuota Keidasta on tullut jo monta jaksoa. Eka jakso oli muistaakseni keskiviikkona 20.30 neloselta. Nykyään noita ohjelmia ja kanavia on niin paljon, ettei millään muista / kerkee katsoa kaikkea ;)

      Poista
  6. Ihanat kuvat Ellen <3 Mukavaa Pääsiäistä!

    VastaaPoista
  7. Kauniit pääsiäistunnelmat siellä päässä ja juu, siellä Suomessa on ilmeisesti ollut melkein lämpimämpää kuin täällä meillä. Auringosta ollaan tosin nautittu täälläkin :-)
    Leppoisaa pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Toivottavasti nuo lämpimät ilmat jatkuvat ja aurinko paistaisi ainakin tiistaihin asti :)
      Leppoisaa pääsiäistä myös sinne!

      Poista
    2. Kiitos!
      Toivottavasti nuo lämpimät ilmat jatkuvat ja aurinko paistaisi ainakin tiistaihin asti :)
      Leppoisaa pääsiäistä myös sinne!

      Poista
  8. Kauniita pääsiäis asetelma kuvia. Täälläkin on nautittu lämpimistä ja aurinkoisista kevät ilmoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne!
      Eikös olekin ihanaa kun aurinko paistaa ja on lämmintä ;)

      Poista
    2. On, minä nautin. Pitää vielä nauttia pari päivää hyvistä keleistä, sit se taas viilenee.

      Poista
    3. Kyllä tänäänkin on tullut oltua ihan urakalla pihalla. Toivottavasti ei viilene liikaa ;)

      Poista
  9. Aivan ihania koristeita ja yksityiskohtia. Nuo höyhenet on niin suloisia. Ihanaa päivää sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ihanaa päivää myös sinulle Niina <3

      Poista
    2. Ihania kuvia taas :) Samoja hommeleita täälläkin eli pihahommia ja auringosta nauttimista! Kivaa pääsiäisen jatkoa :)

      Poista
    3. Kiitos Jaana!
      Kivaa ja aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinullekin :)

      Poista
  10. Niin suloisia ja herkkiä pääsiäisjuttuja teillä! Enpä ole tuota Keidasta huomannut katsoa.Tosin tuossa parvekkeella ei hirveemmin kuopsuteta :D Mutta kyllä noita puutarhaohjelmia kuitenkin ihan mielikseen katselee,kun ovat niin ihanan kesäisiä :)
    Aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanette!
      Eihän sitä tiedä, että mitä ideoita noista ohjelmista saa parvekkeellekin. Minä yritän saada ideoita terassille, koska meille on niin pikkuruinen piha, ettei mitään suurempia kukkapenkkejä tehdä.
      Aurinkoista viikon alkua myös sinulle <3

      Poista
  11. Voi ei! Unohdin koko Keitaan! Minä päivänä se tuli? Olen ollut kaiket illat pihamaata kaivamassa, joten kaikki muu unohtuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tulee näköjään tiistaisin klo 20.30 klo mtv3:lta. Itsekin yritän painaa mieleeni tuon ajan, jotta kaikki jaksot tulisi katsottua ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.