Siirry pääsisältöön

En ole koskaan

Bongasin tämän hauskan En ole koskaan haasteen My life-blogista.

Tässäpä minun listani haasteeseen:
En ole koskaan
-ajanut mopolla tai potenut mopokuumetta. 
Tosin olisin ennemmin halunnut moottoripyörän äitini kauhuksi. Ehkä parempi, etten saanut ;)

- syönyt sushia.
 Jotenkin en ole yhtään innostunut syömään raakaa kalaa.
- käynyt kylpylässä. 
En ole yhtään kylpylä-ihmisiä. Ajatuskin kylpylään menosta ahdistaa.

- ollut rantalomalla. 
No, syksyllä tämä taitaa toteutua ;)
- lumilautaillut. 
Siihen aikaan kun olin nuori, lasketeltiin vain suksilla. Ja nykyään en todellakaan uskalla lähteä kokeilemaan lumilautaa.

- käyttänyt tekoripsiä tai pidennyksiä. 
Tähän asti olen pärjännyt ripsivärillä. Nykyään nekin tuuheuttaa, pidentää, taivuttaa ja tekee ties mitä. Ja tepsii jopa minun tynkäripsiin. Mutta myönnän, että kesäisin aina mietin, että pitäisikö ottaa pidennykset...
- syönyt rapuja.
 Jotenkin ravut näyttää iljettäviltä ja raukat joutuvat elävänä kiehuvaan veteen.
- vaihtanut autoon tuulilasin pyyhkijöitä. 
Tämä on miehen hommia, vastaavasti minulle kuuluu imurin pölypussin vaihto, uunin sekä kahvinkeittimen peseminen sekä monet muut "naisten" työt.

- osannut tehdä kärrynpyörää.
Olin koululiikunnassa niin huono ja sen takia en edes tykännyt koko liikunnasta. 

Että tälläiset jutut tuli mieleen ;)

Noiden vaaleanpunaisten tennareiden kanssa olen odottanut tennarikelejä kuin hepo hellettä. Todella hankala miettiä, mitkä kengät laittaa jalkaan. Talvikengät alkaa olla liian talviset, mutta tennareilla ei vielä pärjää. Oikea jalkinevalinta olisi kumisaappaat tai goretex-kengät. Mutta jotenkin ne ei kiinnosta muulloin kuin kävelylenkillä assarin kanssa.

Tänään kyllä yllätyin positiivisesti iltalenkillä,  että miten paljon on jo asfalttia näkyvissä. Ehkäpä loppuviikosta pääsen tepastelemaan uusilla tennareilla ;)

Auringonpaistetta loppuviikkoonne!



Kommentit

  1. Kiva tämä haaste!
    Joitakin samoja juttuja voisi löytyä minunkin listalta.
    Nätit tennarit! :)
    Aurinkoa viikkoosi! 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡
      Toisaalta oli vaikea keksiä tuollaisia arkisia juttuja, joita en koskaan ole tehnyt. Mutta silti tämä haaste oli mukava tehdä;)
      Aurinkoista loppuviikkoa sinulle☀️☀️☀️

      Poista
  2. Kiva haaste ja ihanat kuvat:) Tennarit on ihanan väriset:) Leppoisaa viikon jatkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Minäkin ihastuin heti noiden tennareiden väriin;)
      Ihanaa viikonloppua<3

      Poista
  3. Mahtava postaus. Minä halusin mopoa niin paljon, että olin valmis jopa itse osatamaan sen. En ole syönyt sushia eikä oikein tee mielikään :(
    Minä varmaan katkoisin jalkani lumilaudalla ja ripsipidennykset oli hetken ihanat mutta tosi pian ne näyttää jo ihan karseilta kun niitä alkaa tippumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Naiini!
      Meilläpäin tytöt tuossa iässä ei tainneet olla niin kiinnostuneita mopoista ja se tietenkin vaikutti varmasti myös minuunkin.
      Minä varmaan katkoisin kaikki jäsenet lumilaudalla. Onneksi ikä tuo myös järkeäkin päähän, nuorenahan sitä sitä oli niin uhkarohkea.

      Poista
  4. Ehkä olis parempi, etten minäkään olis koskaan ajanut mopolla, mutta yhden kerran olen. Tapahtui jotakuinkin vuonna 1980 ja oli samalla ensimmäinen ja viimeinen.
    Ystävän yllyttämänä testasin hänen Honda Monkey:aan, joka taitamattoman käsissä ampaisi päin Säästöpankin seinää. Se oli sitten siinä se :).

    Täällä meillä ei missään myydä tuoreita susheja, mutta S-ryhmän kaupoissa on pakkasessa sellasia sopivan kokoisia settejä, joka tulee helposti syötyä kerralla. Sitä pakkauksen soijakastiketta vaan en ikinä käytä, vaan luomusoijaa, jota mulla on aina jääkaapissa. Kokeile joskus. Saattaisit tykätä. On tosiaan paljon muuta kuin "raakaa kalaa" :).

    Iloista viikonloppua vielä uudelleen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka<3

      Minulle olisi varmaan käynyt samalla tavalla mopon kanssa ;)

      Enpä ole ajatellutkaan, että tuota sushia löytyy kaupan pakkasesta. Ehkä rohkaisen mieleni ja kokeilen;) Olenhan maistellut etanoitakin valkosipulivoissa ja hyviä olivat. Vaikka ensin olin aika epäileväinen. Mutta eihän sitä voi tietää, ensin kuin maistaa.

      Ihanan aurinkoista viikonloppua<3

      Poista
  5. Hauska haaste! :) Silloin kun minä täytin viisitoista, ei ollut mitään mopokortteja ja heti vain lähdin liikenteeseen naapurin mopolla. :D Hulluntouhua! Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Joo, tuohon aikaan ei oltu kuultukaan mistään mopokortista. Ja liekö edes kypärää käytetty...
      Mukavaa viikonloppua♡

      Poista
  6. Kiva postaus! Minäkään en ole tehnyt kärrynpyöriä, tai olen yrittänyt, mutta en ole oikein onnistunut ja mopollakin ajoin vasta aikuisena. Koululiikunta oli aikanaan jotenkin kurjempaa ja permantosarjat sun muut saivat vain inhoamaan liikuntaa. Onneksi aikuisena on saanut korjaavia kokemuksia :-) Hyvää viikonloppua sulle! Toivotaan, että pääset pian käyttämään kauniita tennareitasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Minulle koululiikunta oli pakkopullaa, ja vasta aikuisena opin nauttimaan liikunnasta. Liikunta on mukavaa kun sitä saa tehdä omaan tahtiin ja harrastaa sitä lajia mistä tykkää.
      Kivaa viikonloppua!

      Poista
  7. Hauska postaus! Suosittelen kyllä kokeilemaan sushia, onhan niitä kasvisversioitakin, joissa ei ole sitä raakaa kalaa, ainoastaan riisiä, vihanneksia ja se leväkuori :) Kerran olen ajanut entisen poikaystäväni skootterilla (ilman mopokorttia!) ja se kyllä oli ihan tarpeeksi pelottavaa... Ja koko hommahan alkoi sillä, kun kaaduin jo pihassa ennen liikkeelle pääsyä, se skootteri kun oli yllättävän raskas käsiteltävä :D Että ihan kovin turvallinen olo ei ollut sillä ajaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ehkä minun on peruttava sanani ja edes vähän maisteltava tuota sushia.
      Minäkään en varmasti jaksaisi pitää skootteria pystyssä, että saattaisi käydä huonosti...
      Ihanaa viikonloppua♡

      Poista
  8. Olipa mukava lukea vastauksia ja huomaan, että samoja kohtia ois tullut vielä lisää mullekin :) Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡
      Mukava, kun olit tehnyt postauksen tästä haasteesta, en olisi muuten keksinytkään tätä.
      Ihanaa viikkoa sinnekin♡

      Poista
  9. Olipa mukava lueskella nuita ja oppia tuntemaan sinua Ellen vielä enmmän <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.