Siirry pääsisältöön

Vähän kevättä olohuoneeseen

Olen kaivannut olohuoneeseen jotain väriä, joka toisi ripauksen kevään tuntua .
Vapuksi ostin kukkakaupasta muutaman neilikan ja niiden kaveriksi pari tuollaista keväisen vihreää oksaa. (Oksien nimeä en tiedä).


Rahilta laitoin harmaan taljan kesäsäilöön ja sen tilalle tuli valkoinen torkkupeitto. Tykkään, että tuon rahin päällä on joko talja tai torkkupeitto. Muuten rahi on silmääni alastoman oloinen.



Tyynynpäällisiä vaihtui myös vaaleampiin ja ehkä hiukan värikkäämpiin. Eli meikäläisen väriasteikolla värikäs ;)


Pentikiltä löysin tuollaisen tyynynpäällisen, jossa on juuri sopivasti vaaleanpunaista.





Tänään on ollutkin mukavan lämmin päivä ja pihalla onkin tullut touhuttua kaikenlaista. Ja pitihän se orvokkiamppeli käydä hakemassa ;) Paljon oli jo kesäkukkia saatavilla, mutta ajattelin aloittaa näin maltillisesti...Katsotaan sitten helatorstaina, onko maltti enää valttia ;)

Blogger on taas ollut omatoiminen ja tehnyt taikojaan. Tällä kertaa on päättänyt poistaa minut joidenkin blogien lukijoista. Kiva.... No olen yrittänyt klikkailla itseni uudelleen lukijaksi, mutta se ei enää onnistukaan nimellä Milli`s Little Home, vaan vain oikealla nimelläni. Jos joku tietää tähän ratkaisun, niin kertokaa ihmeessä.

Miten teidän viikonloppu on sujunut? Joko olette innostuneet menemään kukkakaupoille?

Mukavaa sunnuntai-iltaa<3

ps. Mansikkatilan mailla-blogissa Kukkailotellaan!


Kommentit

  1. Mää niin tiedän tuon vihreän oksan (koska tykkään siitä itsekin), mutten muista/tiedä sen nimeä, ja nyt asia jäi vaivaamaan.

    Teillä on siellä mun silmään tosi nättiä ja kotoisaa. Ja just sopivan värikästä :).

    Iloa ja aurinkoa ja lämpöä toivottelen tulevaan viikkoon <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka<3

      En ole ennen nähnyt tuota vihreää oksaa, mutta tuo väri oli vaan niin kauniin vihreä.
      Kerro nimi sitten jos muistat, mutta minäkin varmaan unohdan sen ;) Minulla ei sitten millään pysy päässä nuo harvinaisemmat kukkien nimet....

      Ihanan lämpöistä ja aurinkoista viikkoa<3<3<3

      Poista
  2. Onpas ihanan väristä..vaaleanpunaista💕Multaa olen ostanut, kukat jäi vielä kauppaan. Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!
      Oikein lämpöistä ja aurinkoista viikkoa sinne<3

      Poista
  3. Keväistä ja kaunista, vaaleanpunaista on täälläkin kevääseen laitettu, se on vain väri joka on niin ihana.
    Mukavaa piakkoin alkavaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari<3
      Jotenkin vaaleanpunainen väri kuuluu kevääseen ja siinäkin on paljon kauniita eri sävyjä.
      Aurinkoista viikkoa<3<3<3

      Poista
  4. Kaunista, kevään herkkyyttä ja iloa!<3 Mullakin on aina tuossa rahin päällä joko talja tai torkkupeitto, tällä hetkellä vielä talja.:) Etsinnässä on pari uutta torkkupeittoa, joku keltaisen sävy voisi ihan yllättäin olla kiva.;)))
    Kaunista viikkoa!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina<3

      Keltainen kuulostaa mielenkiintoiselta ;)

      Aurinkoista viikkoa<3<3<3

      Poista
  5. Eilen katselin orvokkia, mutta vielä ei lähtenyt mukaani yhtään kukkaa. Odottelen, että saan pihaa siistimmäksi. Loppuviikosta ehkäpä...haen kukkia. Ihania tyynyjä sulla sohvalla ja neilikat on mun suosikkeja aina! Mukavaa viikon alkua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana!
      Katselin jo vähän muitakin kukkia, mutta onneksi tuo orvokki lähti vain mukaan. Katsotaan sitten loppuviikosta...
      Aurinkoista viikkoa<3

      Poista
  6. Kaunista, kauniin värinen kukkakimppu. Ihana tyynyliina, sopivasti vaaleanpunaista. Maltillisesti ostettu kukkia orvokkeja, kohta aloitan kesäkukka hankinnat. ;) Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marianne<3
      Minäkin taidan loppuviikosta suunnata kukkaostoksille ;)
      Aurinkoista viikkoa<3<3<3

      Poista
  7. Näyttää niin kivalta. Tiedätkös täälläkin vielä on talja olohuoneen lattialla. En raaski poistaa sitä, kun koira nukkuu siinä aina välillä. Ehkä kohtapuolin kuitenkin joutaa kanssa talvisäilöön.
    Orvokkeja ostin jokunen aika sitten myös. Kukkia tekisi kyllä niin mieli jo laittaa lisää, kun tuli niin ihanat ilmat. Mukavaa viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Eihän sitä taljaa raaski ottaa pois, jos sitä koira vielä käyttää. Pitäähän hänellekin olla ilonsa ;)
      Loppuviikosta suuntaan kukkaostoksille, ainakin pari kukkaa on saatava.
      Aurinkoista viikkoa<3

      Poista
  8. Kaunista ja hempeää :) Neilikat ovat ihan huippuja, kun kestävät tosi pitkään hyvännäköisinä ja niitä voi yhdistellä vaikka minkä kanssa.
    Aurinkoa viikkoosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Neilikoissa on myös paljon värivaihtoehtoja.
      Aurinkoisen lämmintä viikkoa sinne!

      Poista
  9. En osaa neuvoa tuossa miten on poistanut sinut lukijoista.Toivon,että saat avun.Vaaleanpunainen niin kaunis väri (oma lemppari myös) kukissa ja yynyissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä saanut ratkaistua ongelmaa, joten katsotaan miten tässä käy.
      Kukissa vaalenpunainen on ehdoton lemppari minullakin;)

      Poista
  10. Kaunis kimppu!
    Minä ostin eilen jo muutaman kesäkukan. Vielä pitää hakea multaa, että saan ne istutettua.
    Kivaa viikon jatkoa!💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Multaa pitäisi ostaa ensin, niin olisi sitten valmiiina kun pitää ruveta istuttamaan kukkia.
      Aurinkoista viikkoa♡

      Poista
  11. Ihanasti sopii vaaleanvihreä ja pinkki yhteen <3 Kaunista!

    VastaaPoista
  12. Voi miten ihanalta näyttää ja niin kauniita tyynynpäällisiä, ihania värejä♥ Nuo vaaleanpunaiset neilikat on suloisia! Aurinkoista viikkoa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡
      Hämmästyin kukkakaupassa, että miten paljon on vaaleanpunaisen eri sävyjä noissa neilikoissakin. Melkein iski valinnan vaikeus🤔
      Aurinkoista loppuviikkoa☀️

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.