Siirry pääsisältöön

Dermosil - uusi tuttavuus minulle

Viimeisen puolen vuoden aikana olen löytänyt uuden suosikin kosmetiikassa: Dermosilin.
Oikeastaan minulla ei ollut mitään hajua tästä merkistä, mutta työpaikalla tilaillaan täältä tuotteita ja minäkin sitten innostuin.

Kokemuksia on muutamasta tuotteesta ja tässä tämän hetken suosikkini.

Vitamin E kasvovesi
Tämä on normaalia kasvovettä paksumpaa, emulsiomainen. Sisältää runsaasti E-vitamiinia, ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, ihoa pehmentävää oliivipuun hedelmästä saatavaa öljyä sekä antioksidantteja. 
Tykkään tästä, sillä jättää ihon pehmeäksi.

Kaura käsivoide ja Karbamidi jalkavoide
Kaura käsivoide sisältää suomalaista kauraa, imeytyy nopeasti ja käsiin jää silkkinen tunne.Tykkään!

Jalkavoide sisältää karbamidia, joka parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja tekee ihosta pehmeän. Tämäkin voide imeytyy nopeasti. 
Tämän voiteen ansiosta kantapääni ovat olleet ihanan pehmeät  jo pitemmän aikaa ja korppukantapäät muisto vain. Ihmeen hyvin olen muistanut joka ilta voidella kantapääni tuolla rasvalla.


Kaura Vartalon sokerikuorinta
Sisältää tehokkaasti kuorivia sokerikiteitä sekä kosteuttavia ja hoitavia aineosia.
Tunnustan, etten ollut koskaan tätä ennen kuorinut vartaloa. Vaikka syytä olisi ollut... 
Olen tehnyt kuorinnan parin viikon välein.
Aiemmin hilseilleet ja todella kuivat sääret sekä käsivarret ovat nyt loistokunnossa. Kuorinnan jälkeen olen laittanut kosteusvoidetta ja sekin on tehonnut nyt paremmin. Niin, jotenkin olen ajatellut koko vartalonkuorintaa ihan huuhaa-jutuksi...

Ja viimeisin tuttavuus: voidemainen kulmaväri
Tätäkin täytyy kehua: levittyy helposti ja siveltimellä tulee siisti jälki sekä todellakin pysyy kulmissa. Eikä ole väriltään liian tumma ja riittää kun siveltimeen ottaa pienen määrän väriä.

Sekin näissä tuotteissa on plussaa että ovat kohtuuhintaisia. Esteetikkona arvostan myös tuotteiden kaunista ulkonäköä, sillä monestihan nuo purkit ja purtilot ovat näkyvillä.

Onko Dermosil sinulle tuttu ja mitkä on suosikkituotteesi?

HUOM! Tämä ei ole maksettu mainos, vaan todellakin olen tyytyväinen näihin tuotteisiin.
Itsekin etsin blogeista vinkkejä kaikkeen mahdolliseen, joten halusin vinkata näistä tuotteista.


Kommentit

  1. Tuttu on, olen jo muutaman vuoden käyttänyt nuita tuotteita ja itsekin tykkään tuosta kasvovedestä,, myöskin tuota samaa kuorintaa mulla on. Yksi suosikeistani on myös saksanpähkinä käsivoide, se pehmentää kädet ja tuoksuu hyvälle.

    Mukavaa loppuviikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!
      Täytyykin seuraavaksi kokeilla tuota käsirasvaa, kiitos vinkistä;)
      Kivaa loppuviikkoa♡

      Poista
  2. Mä olen myös tykästynyt Dermosilin tuotteisiin. Tuosta kaura-sarjasta on käytössä suihkugeeli ja vartalovoi ja molemmat on tosi hyviä. Tuota kuorintaakin olen harkinnut ja saattaapa olla, että sun suositus saa tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin taidan seuraavaksi kokeilla tuota kaura-sarjan suihkugeeliä ;)

      Poista
  3. Dermosil on mainio! Itse tilaan sieltä lähinnä kosteusvoiteita, hyvän hintalaatusuhteen takia. Arvostan erityisesti Dermosilin laaja tuoksuttomien tuotteiden vakikoimaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en tykkää voimakkaista tuoksuista ja noissa edellä mainituissa tuotteissa on mieto tuoksu ;)

      Poista
  4. Hyvältä kuulosti tuotteet, kiitos esittelystä:) Minulla kädet meinaa varsinkin talvisin mennä kovin kuiviksi, tuota kaurakäsivoidetta pitäisikin kokeilla:) Nämä ei olletkaan ennestään tuttuja! Leppoisaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tykkään siksi myös tuosta käsivoiteesta, kun se imeytyy nopeasti. Sehän on aina kiire, ettei jouda edes käsirasvan kuivumista odottaa;)
      Rentoa viikonloppua♡

      Poista
  5. Dermosil tuotteita olen kanssa muutamia tilaillut. Nämä tuotteet on kyllä ihan uusia tuttavuuksia. Tuo kasvovesi kyllä jäi houkuttelemaan!

    Mukavaa uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Kannattaa kokeilla tuota kasvovettä;)
      Mukavaa viikkoa♡

      Poista
  6. Dermosil on tosi hyvä ja tullut kyllä vuosia tilattua. :) Suosikkeina käsisaippuat ja raparperi tiskipesuaine.

    Ihanaa sunnuntaita Milli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tuo raparperitiskiaine kuulostaa mielenkiintoiselta;)
      Kivaa viikonloppua<3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.