Siirry pääsisältöön

Viikonlopun mietteitä ja helpot pikkupizzat

Moikka pitkästä aikaa!
Vielä en ole lopettanut bloggaamista, vaikka täällä blogissa onkin ollut melko hiljaista. On ollut kiva huomata, että kyllä täällä on jokunen lukija käynyt hiljaisuudesta huolimatta :)
Kiitos siitä <3
 Into bloggaamiseen on ollut aivan hukassa ja välillä olenkin miettinyt koko harrastuksen lopettamista. Onhan tätä harrastusta takana jo melkein viisi vuotta ja yli 300 julkaistua postausta. Ihmekös tuo, jos alkaa välillä tökkiä ja tuntuu, että kaikki nurkat on niin nähty.  Mutta toisaalta tykkään kirjoittaa ja aika ajoin tulee hetkiä, jolloin on on mukava raapustella pitemmän kaavan mukaan.

Valokuvaus on intohimo, joka seuraa minua varmasti läpi elämän. Se on myös asia, jossa haluan kehittyä ja tulla entistä paremmaksi.



Bloggaus on minulle myös aikasyöppö. Saan tuhrattua aikaa liiankin kanssa yhteen postaukseen. Sehän on tietysti tämän pikkutarkan luonteeni syy ja voisihan sitä yrittää ottaa rennommin postausten suhteen, mutta pilkunviilaaja mikä pilkunviilaaja...

Teidän blogeja olen käynyt lukemassa, mutta olen ollut laiska kommentoimaan. Olen ajatellut, että käyn sitten myöhemmin kommentoimassa, mutta arvatkaa vaan muistanko enää myöhemmin... Monesti myös luen blogeja tabletilla ja jotenkin se hävittää kommenttini bittiavaruuteen, varsinkin jos olen kirjoittanut pidemmän kommentin. Tosi ärsyttävää... joten ei huvita yhtään kommentoida tuolla masinalla.

Kumma juttu, kun kuvittelin, että nyt minulla olisi enemmän aikaa iltaisin kun työni on tällä hetkellä päivätyötä. Jotenkin ne illat vaan hujahtaa. Toisaalta työni on pitkälti istumatyötä, joten ei välttämättä huvita istua tietokoneen ääreen iltaisin.

Olenkin käynyt iltaisin jumpissa pitkästä aikaa. Kahvakuula ja bodypump ovat saaneet taas innostumaan minut liikunnasta oikein kunnolla. Olen myös pari kertaa käynyt Sh`bammissa, joka on tanssillinen tunti. Liikkeet ei todellakaan ole hallussa eikä lanteet letkeät, mutta intoa on siitäkin edestä ;) Ja olen aina tykännyt tanssimisesta.




Ja ei vois enempää kiinnostaa nää kuvaustouhut....


Yhtenä iltana kun mutustelin iltapalaksi Lapin rieskoja, niin tuli mieleen että voisivat sopia hyvin pikkupizzoihin. Ja kyllä toden totta, hyviä pikkupizzoja tuli, helposti ja nopeasti :)

Pikkupizzat
Lapin rieskaset
tomaattipyrettä
kinkkusuikaleita
paprikaa
juustoraastetta
pizzamaustetta



Näitä postauksia tulee, kun on tullakseen enkä aio ottaa stressiä tästä harrastuksesta. 
((Tai siis yritän olla ottamatta...)

Toisaalta onhan tämä vähän kuin päiväkirja itselleni ja noita vanhoja postauksia on ihan kiva lukea. 

Kiva kun vielä piipahdatte blogissani 
ja 
ihanaa viikonloppua<3


Kommentit

  1. Herkullisia pikku pizzoja.

    Postailet vaan omaan tahtiin.
    Kyllä me lukijat täällä ollaan.

    Monesti itsekkin luen blogeja enkä aina ehdi jättää kommenttia. Se harmittaa!

    Mutta ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos♡
      Ehkäpä tämä on ohimenevää, ja ryhdistäydyn bloggaamisessa ja kommentoinnissa.

      Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle♡♡♡

      Poista
  2. Hyvän näköiset pikku pizzat. Hyvää pyhäpäivää.❤

    VastaaPoista
  3. Pikkupizzat on kivoja, koska niillä voi kokata jokaineen perheenjåsen oman tyylisensä pizzan.

    Kuvissa aivan ihanat tunnelmat. Suloista sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia!
      Ja pääsee helpolla kun käyttää noita rieskoja pizzojen pohjina. Itse en millään kehtaisi tehdä pohjia taikinasta, jotenkin en tykkää siitä yhtään...
      Ihanaa sunnuntai-iltaa<3

      Poista
  4. Muutama seuraamani blogi on lopettanut mutta instassa jatkavat! Ihan fiiliksen mukaan bloggailen minäkin. Päätyö vie niin energian. Ihanat kuvat ja nam pikkupizzat! Iloista sunnuntaita sinulle💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina!
      Arki vie kyllä mehut ja välillä on vaan hyvä olla muuten vaan. Onneksi on tuo Insta, sinne kun on niin helppo laittaa vaikka vaan yksi kuva ilman mitään sen kummempia kirjoituksia;)
      Ihanaa sunnuntai-iltaa♡

      Poista
  5. Hyvä idea tehdä rieskasista pizzoja!

    Itse postailen aina silloin tällöin, en enää niin usein kuin ennen, kun tosiaan joka nurkka on jo nähty:)
    Bloggailu on silti niin mukavaa ja antaa paljon, yritän olla ottamatta stressiä tästä.
    Postaile sieki vain omaan tahtiisi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari♡
      Bloggailu on mukava harrastus, se antaa niin paljon, joten siksi ei vielä haluaisi heittää hanskoja tiskiin.
      Sinuunkin olen saanut tutustua blogin kautta:)

      Poista
  6. Bloggailu vie kyllä aikaa ...ja varsinkin kun lukee uusia ja taas uusia ihania tekstejä sekä katselee kauniita kuvia, kuin sinullakin ...tunnelma kohdillaan. Jokainen meistä kirjoittaa omassa tahdissa ja kiva oli eksyä tänne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että eksyit tänne<3 Jospa eksyt vielä toisenkin kerran;)
      Ihanaa uutta viikkoa<3

      Poista
  7. No et kyllä edes harkitse lopettamista tai mie romahan <3. Kirjoitellaan, kun huvittaa ja on sopivasti aikaa ja fiilistä. Elämässä kun on niin monenmoista kivaa ja vapaaehtoista tekemistä, ja välillä joku osa-alue kiinnostaa enemmän ja toinen vähemmän, mutta onneksi saa ihan itse valita sen kullakin hetkellä parhaalta tuntuvan. Ja silloin, kun kuntoiluinnostus iskee, niin siitä kannattaa kyllä pitää kiinni :).
    Sitä pakkoistumista tulee mullekin niin paljon, että on päästävä liikkeelle ja mieluiten ulos raittiiseen ilmaan heti kun työpäivä loppuu, tai alkaa ahistaa.

    Kuulumisiin ja kuulailemisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Annukka<3

      Niin sepä se, kun on monta kiinnostuksen kohdetta ja niin vähän aikaa ;) Ja välillä kiinnostuksen kohteet vaihtelee, itse saatan kyllästyä kovinkin nopeasti johonkin.

      Joo, tuota kuntoiluinnostusta kannattaa ylläpitää niin kauan kun se on päällä. Sekin saattaa loppua lyhyeen...Edellisen kerran se tosin kesti 10 vuotta, ennenkuin kyllästys iski kunnolla. Jos se nyt kestäisi yhtä kauan, niin eläkeikäkin alkaisi olla lähempänä. Mutta toisaalta eikös eläkeläisille ole aina kiire, vaikka luulisi etttä silloin kerkeää harrastaa :D

      Raitista ilmaa on pakko saada työpäivän jälkeen. Onneksi kun on tuo assari, joka on innokkaasti menossa lenkille säässä kuin säässä, niin on vain lähdettävä ja toisaalta sehän on vain pukeutumiskysymys ;)

      Kivaa viikkoa sinulle<3 ja kuulailemisiin :)

      Poista
  8. Turha siitä on ressiä ottaa (minä paraskin puhuja). Välillä tulee hiljaisempia kausia ja se on ihan normaalia ja sallittavaa. Omaan tahtiin postailu on ihan tervettä. Varmasti herkullisia nuo pikkupizzat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pää vilisee postausideoita ja toisinaan ihan tyhjä pää... Ja silloin kun on intoa bloggaamiseen, niin aiheet tulee ihan itsestäään ja oikeastaan niitä ei tarvi edes paljon miettiä.

      Kivaa torstai-iltaa sinulle<3

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tupasvilloja maljakkoon

Aamulenkillä käydessäni bongasin tutulta suolta tupasvilloja. Sainkin kerätä tupasvilloja ihan rauhassa, sillä ihme ja kumma, yhtään hyttystä ei häirinnyt minua. Nuo tupasvillojen valkoiset ja pumpulinpehmeät  höytyvät ovat yksinkertaisen kauniita. Tällä viikolla on enemmänkin ollut mielessä kaikki pehmeä ja lämpöinen, niinkuin villasukat ja torkkupeitot, sillä täällä on ollut järkyttävän kylmää.  Ainahan se taitaa olla kesäkuussa kylmää, jos tarkemmin muistelee... Jotenkin tuo lämmin toukokuu sekoitti pään ja sitä kuvitteli, että kesäkuussakin tarkenee vähemmällä vaatetuksella. Jotain posiitivista tässä kylmässä säässä on ollut: sain nimittäin pestyä melkein kaikki ikkunat yhtä lukuunottamatta. Se on todella hyvä suoritus, sillä ikkunanpesu ei kuulu lempipuuhiini. Ja muutenkin eilinen lauantai meni jossain kummassa siivoushurmoksessa ;) Joten nyt odotellaan niitä lämpimiä kesäpäiviä, jotta elon voi siirtää ulos hyvällä omallatunnolla. Tänään a

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona. Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan. Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukaud

Peikonlehti tuli taloon

Lähimarketti on yllättänyt kukkavalikoimallaan. Yhtenä sunnuntaina kun menin pikaisesti hakemaan seuraavan päivän eväitä töihin, silmiini osui eräs viherkasvi. Tarkemmin tutkailtuani kasvia, se osoittautui peikonlehdeksi. Joten kaappasin sen äkkiä ostoskoriin, kun oli ainokainen ;) Toivottavasti se viihtyy hoidossani. Se on ainakin todistettu, että kummituspuu, ilmakasvit sekä  huonekuusi eivät tykkää hoidostani. Googlettelin hoito-ohjeita, sillä peikonlehti on minulle ihan uusi tuttavuus. Tälläisiä ohjeita löysin: - Puolivarjoisa paikka, aurinko viottaa lehtiä. - Säännöllinen kastelu, multa ei saa kuivahtaa rutikuivaksi. - Pitää sumuttamisesta. - Lehtiä on hyvä pyyhkiä, jotta peikonlehti saa hengittää. - Viihtyy pienessä ruukussa. - Kasvattaa ilmajuuria, jotka voi ohjata kasvamaan multaan. Niitä ei kannata poistaa. - Koska juuret ovat hauraat, peikonlehteä ei kannata istuttaa turhaan uudelleen.  Pintamullan vaihtaminen riittää.