Siirry pääsisältöön

Lahjoja...

Nämä lahjapaketit on tehty koristeiksi, siis tyhjää täynnä. Mitäpä sitä ei jouluhullu tekisi...Mutta luulen etten ole ainoa, joka tekee "koristepaketteja". Kaikille tässä talossa asuville on informoitu, ettei näissä paketeissa sisällä ole todellakaan mitään. Ettei vaan tulisi houkutuksia...Minua ehkä pidettiin hiukan vähäjärkisenä. Puolustin tekoani, että näitä voi käyttää taas ensi vuonna;) 

Tästä se alkaa joulukoristeiden juoksutus paikasta toiseen. Onneksi jouluun on vielä aikaa, niin kerkeän kierrättää niitä monta kertaa kyllästymiseen saakka;)

Miten on,  löytääkö teillä koristeet paikkansa heti?

Kommentit

 1. Niinpäs, täälläkin juoksutetaan noita joulutavaroita, eivät kyllä meillä löydä paikkoja heti, hah, aikamoista puuhaa, mutta pakkohan se on niillekin oikea paikka löytää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis todellakin oikea paikka ja eipähän käy aika pitkäksi;)

   Poista
 2. Ihania <3 Ja voi kuvitella, kuinka emäntä siellä juoksee edestakaisin joulupallojen kanssa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen varmaan tosi huvittava näky, onneksi ei muut näe! Rupesi ihan itseänikin naurattamaan tuo touhu;)

   Poista
 3. Voi miten suloisia pikku-paketteja!
  Mä olen vähän hassu joulukoristelija; enemmänkin melkein koristelen valoilla,en niinkään esineillä. Mutta nyt ekaa kertaa huomaan tuunaavani joulukoristeita ja suunnittelen asetelmia :) Ja eivät todellakaan löydä heti omaa paikkaansa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta se on ihan terapeuttista miettiä niille paikkaa;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättineulepeitto

*Kaupallinen Blogiyhteistyö*
Olen ihastellut blogeissa noita jättineulepeittoja. Monihan on tehnyt itse peittonsa, niinkuin eimerkiksi Taina.  (Tainan peitto on upea, käykää katsomassa) Nostan kyllä hattua peiton tekijöille, nimittäin ei ole mikään helppo homma.
Minäkin mietin, josko yrittäisin itse tehdä jättineulepeiton. Mutta tulin siihen tulokseen, että hartiani, jotka on muutenkin niin jumissa, tykkäävät varmasti kyttyrää. Saati sitten tenniskyynärpää....

Facebookista bongasin sitten tämän Jättineulepeiton.
Merinofinlandin sivuilla kerrotaan näin:
"Nämä jättineulepeitot tehdään merinovillasta käsityönä Suomessa. Merinovillaa saadaan Euroopassa kasvatetuista merinolampaista. Villan kuidut ovat ohuempia ja pidempiä kuin tavallisen lampaan villassa, joten siksi merinovillasta tehdyt tuotteet ovat erityisen pehmeitä ja soveltuvat myös herkkäihoisille".
*Jättineulepeitosta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan*

Loppujen lopuksi jättineulepeitto päätyi makkariin sängyn päälle…

Mullat vaihdettu ja letterboardin lumoissa

Vihdoin sain vaihdettua mullat viherkasveihin. Tai pari jäi vielä odottamaan ruukkusoraa.  Mutta kuitenkin voin olla rinta rottingilla, sillä yleensä tuo kukkamultien vaihto venyy kesän alkuun.
Tosin eihän meillä kovin montaa kasvia ole hengissä talven jäljiltä, joten ei tämä mikään iso urakka ollut....Hankalampi homma oli etsiä ruukkuja varastosta joka täpösen täynnä kaikkea mahdollista. Ja minullahan on päällä edelleen se kukkaruukkujen ostokielto ;) Jollekin pitäisi myös laittaa polkupyörien ostokielto, tosin varastossa on enää vain yksi pyörä ja sehän on tietysti kukkaruukkujeni edessä...

Tässä myös pari uutta viherkasvia: korallikaktus ja glitterillä koristeltu mehitähti, jonka sain työkaverilta.Tämä anopinhammas näytti jotenkin niin orvolta tuon pienen aluslautasen kanssa, että jotain oli keksittävä. 

Varastosta löytyi rustiikkinen lautanen ja aiemmin olin ostanut noita valkoisia koristekiviä. Siitäpä tulikin sitten loistava yhdistelmä.Perjantaina vietettiin ystävän kanssa pi…

Hyggeilyn ytimessä

Kaikki varmaan tietävät tänä päivänä mitä tuo tanskalaisten keksimä hyggeily tarkoittaa.
Eli hyggeilyssä ollaan tietoisesti jouten ja tehdään vain niitä asioita, joista nautitaan,
yksin tai yhdessä ystävien kanssa.
Yleensä tuo hyggeily mielletään syksyyn ja pimeään,
mutta kyllä hyggeillä voi kesälläkin.

Täältä voit muuten käydä lukemassa miten päästä hyggeilyn alkuun.


Olen sitä mieltä
että suomalaiset ovat kyllä osanneet hyggeillä jo kauan sitten
ennen tanskalaisia ja internetin ihmeellistä maailmaa.
Ainahan sitä syksyisin on polteltu kynttilöitä ja hautauduttu kotinurkkiin.
Sitä vaan ei ole päivitetty naamakirjaan eikä instaan,
eikä muutenkaan ole tehty suurta numeroa.

Parasta hyggeily on kiireisen työpäivän jälkeen.  On ihanaa rauhoittua ja olla vaan, tekemättä sen suurempia. Toki yleensä ennen tuota hyggeilyä, olen imuroinut, siivonnut keittiön ja muutenkin järjestellyt kotia. Minulla hyggeily ei onnistu sekasotkun ja kaaoksen keskellä.
Ehkä jotkut pystyvät sulkemaan silmänsä kaike…