maanantai 11. marraskuuta 2013

Olohuonetta

Eräänä aamuna, kun aurinko paistoi, otin muutaman kuvan pienestä olohuoneestamme. Tosi vaikea kuvata, kun on niin pikkuinen. Tai sitten vika on vaan kuvaajassa...

Meillä on todellakin antiikkipetsatut huonekalut olohuoneessa. Haluaisin valkoiset, mutta jotenkin silmä on tottunut, eikä ne häiritse enää niin paljon. Ainakaan koko aikaa...Ja ainahan pitää olla unelmia;)

Olohuoneessamme on erkkeri-ikkuna ja alkuaikoina se oli ihana. Mutta totuus on paljastunut: se on hankala sisustuksen kannalta pienessä tilassa.Tässä kuvassa sisustusassari Ru on hieman närkästynyt: aamulenkki muutenkin myöhässä ja vielä piti ruveta kuvailemaan, siis pöyristyttävää! Onneksi se on nopeasti leppyvää sorttia, sillä närkästys unohtui heti kun ruvettiin pukemaan ulkovaatteita;)


Sohvalta kuvattuna:


Tämä kaappi on aivan mahtava tavarasyöppö, sen sisuksiin uppoaa paljon kynttilänjalkoja ja muuta sisustustavaraa. Siis tälläiselle tavaranhamstraajalle oikea unelma. Joten tästä ei voi luopua kuin äärimmäisessä hädässä...

Tälläiselta meillä näyttää tällä hetkellä. Tyynyjä ja torkkupeittoja vaihdellaan vuodenaikojen ja tunnelman mukaan. Välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin;)

Kivaa maanantaita kaikille!4 kommenttia:

  1. Nätti olohuone ja Ru on kyllä melkoinen sisustelija, aina auttelemassa :) Ihana tuo kaappi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ru on yleensä kaikessa mukana ja varsinkin otat kuvia, niin aina se on ängennyt jotenkin kuvaan...

      Poista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)