Siirry pääsisältöön

Olohuonetta

Eräänä aamuna, kun aurinko paistoi, otin muutaman kuvan pienestä olohuoneestamme. Tosi vaikea kuvata, kun on niin pikkuinen. Tai sitten vika on vaan kuvaajassa...

Meillä on todellakin antiikkipetsatut huonekalut olohuoneessa. Haluaisin valkoiset, mutta jotenkin silmä on tottunut, eikä ne häiritse enää niin paljon. Ainakaan koko aikaa...Ja ainahan pitää olla unelmia;)

Olohuoneessamme on erkkeri-ikkuna ja alkuaikoina se oli ihana. Mutta totuus on paljastunut: se on hankala sisustuksen kannalta pienessä tilassa.Tässä kuvassa sisustusassari Ru on hieman närkästynyt: aamulenkki muutenkin myöhässä ja vielä piti ruveta kuvailemaan, siis pöyristyttävää! Onneksi se on nopeasti leppyvää sorttia, sillä närkästys unohtui heti kun ruvettiin pukemaan ulkovaatteita;)


Sohvalta kuvattuna:


Tämä kaappi on aivan mahtava tavarasyöppö, sen sisuksiin uppoaa paljon kynttilänjalkoja ja muuta sisustustavaraa. Siis tälläiselle tavaranhamstraajalle oikea unelma. Joten tästä ei voi luopua kuin äärimmäisessä hädässä...

Tälläiselta meillä näyttää tällä hetkellä. Tyynyjä ja torkkupeittoja vaihdellaan vuodenaikojen ja tunnelman mukaan. Välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin;)

Kivaa maanantaita kaikille!Kommentit

  1. Nätti olohuone ja Ru on kyllä melkoinen sisustelija, aina auttelemassa :) Ihana tuo kaappi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ru on yleensä kaikessa mukana ja varsinkin otat kuvia, niin aina se on ängennyt jotenkin kuvaan...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättineulepeitto

*Kaupallinen Blogiyhteistyö*
Olen ihastellut blogeissa noita jättineulepeittoja. Monihan on tehnyt itse peittonsa, niinkuin eimerkiksi Taina.  (Tainan peitto on upea, käykää katsomassa) Nostan kyllä hattua peiton tekijöille, nimittäin ei ole mikään helppo homma.
Minäkin mietin, josko yrittäisin itse tehdä jättineulepeiton. Mutta tulin siihen tulokseen, että hartiani, jotka on muutenkin niin jumissa, tykkäävät varmasti kyttyrää. Saati sitten tenniskyynärpää....

Facebookista bongasin sitten tämän Jättineulepeiton.
Merinofinlandin sivuilla kerrotaan näin:
"Nämä jättineulepeitot tehdään merinovillasta käsityönä Suomessa. Merinovillaa saadaan Euroopassa kasvatetuista merinolampaista. Villan kuidut ovat ohuempia ja pidempiä kuin tavallisen lampaan villassa, joten siksi merinovillasta tehdyt tuotteet ovat erityisen pehmeitä ja soveltuvat myös herkkäihoisille".
*Jättineulepeitosta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan*

Loppujen lopuksi jättineulepeitto päätyi makkariin sängyn päälle…

Mullat vaihdettu ja letterboardin lumoissa

Vihdoin sain vaihdettua mullat viherkasveihin. Tai pari jäi vielä odottamaan ruukkusoraa.  Mutta kuitenkin voin olla rinta rottingilla, sillä yleensä tuo kukkamultien vaihto venyy kesän alkuun.
Tosin eihän meillä kovin montaa kasvia ole hengissä talven jäljiltä, joten ei tämä mikään iso urakka ollut....Hankalampi homma oli etsiä ruukkuja varastosta joka täpösen täynnä kaikkea mahdollista. Ja minullahan on päällä edelleen se kukkaruukkujen ostokielto ;) Jollekin pitäisi myös laittaa polkupyörien ostokielto, tosin varastossa on enää vain yksi pyörä ja sehän on tietysti kukkaruukkujeni edessä...

Tässä myös pari uutta viherkasvia: korallikaktus ja glitterillä koristeltu mehitähti, jonka sain työkaverilta.Tämä anopinhammas näytti jotenkin niin orvolta tuon pienen aluslautasen kanssa, että jotain oli keksittävä. 

Varastosta löytyi rustiikkinen lautanen ja aiemmin olin ostanut noita valkoisia koristekiviä. Siitäpä tulikin sitten loistava yhdistelmä.Perjantaina vietettiin ystävän kanssa pi…

Hyggeilyn ytimessä

Kaikki varmaan tietävät tänä päivänä mitä tuo tanskalaisten keksimä hyggeily tarkoittaa.
Eli hyggeilyssä ollaan tietoisesti jouten ja tehdään vain niitä asioita, joista nautitaan,
yksin tai yhdessä ystävien kanssa.
Yleensä tuo hyggeily mielletään syksyyn ja pimeään,
mutta kyllä hyggeillä voi kesälläkin.

Täältä voit muuten käydä lukemassa miten päästä hyggeilyn alkuun.


Olen sitä mieltä
että suomalaiset ovat kyllä osanneet hyggeillä jo kauan sitten
ennen tanskalaisia ja internetin ihmeellistä maailmaa.
Ainahan sitä syksyisin on polteltu kynttilöitä ja hautauduttu kotinurkkiin.
Sitä vaan ei ole päivitetty naamakirjaan eikä instaan,
eikä muutenkaan ole tehty suurta numeroa.

Parasta hyggeily on kiireisen työpäivän jälkeen.  On ihanaa rauhoittua ja olla vaan, tekemättä sen suurempia. Toki yleensä ennen tuota hyggeilyä, olen imuroinut, siivonnut keittiön ja muutenkin järjestellyt kotia. Minulla hyggeily ei onnistu sekasotkun ja kaaoksen keskellä.
Ehkä jotkut pystyvät sulkemaan silmänsä kaike…