Siirry pääsisältöön

Olohuonetta

Eräänä aamuna, kun aurinko paistoi, otin muutaman kuvan pienestä olohuoneestamme. Tosi vaikea kuvata, kun on niin pikkuinen. Tai sitten vika on vaan kuvaajassa...

Meillä on todellakin antiikkipetsatut huonekalut olohuoneessa. Haluaisin valkoiset, mutta jotenkin silmä on tottunut, eikä ne häiritse enää niin paljon. Ainakaan koko aikaa...Ja ainahan pitää olla unelmia;)

Olohuoneessamme on erkkeri-ikkuna ja alkuaikoina se oli ihana. Mutta totuus on paljastunut: se on hankala sisustuksen kannalta pienessä tilassa.Tässä kuvassa sisustusassari Ru on hieman närkästynyt: aamulenkki muutenkin myöhässä ja vielä piti ruveta kuvailemaan, siis pöyristyttävää! Onneksi se on nopeasti leppyvää sorttia, sillä närkästys unohtui heti kun ruvettiin pukemaan ulkovaatteita;)


Sohvalta kuvattuna:


Tämä kaappi on aivan mahtava tavarasyöppö, sen sisuksiin uppoaa paljon kynttilänjalkoja ja muuta sisustustavaraa. Siis tälläiselle tavaranhamstraajalle oikea unelma. Joten tästä ei voi luopua kuin äärimmäisessä hädässä...

Tälläiselta meillä näyttää tällä hetkellä. Tyynyjä ja torkkupeittoja vaihdellaan vuodenaikojen ja tunnelman mukaan. Välillä ahkerammin ja välillä laiskemmin;)

Kivaa maanantaita kaikille!Kommentit

  1. Nätti olohuone ja Ru on kyllä melkoinen sisustelija, aina auttelemassa :) Ihana tuo kaappi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ru on yleensä kaikessa mukana ja varsinkin otat kuvia, niin aina se on ängennyt jotenkin kuvaan...

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Jättineulepeitto

*Kaupallinen Blogiyhteistyö*
Olen ihastellut blogeissa noita jättineulepeittoja. Monihan on tehnyt itse peittonsa, niinkuin eimerkiksi Taina.  (Tainan peitto on upea, käykää katsomassa) Nostan kyllä hattua peiton tekijöille, nimittäin ei ole mikään helppo homma.
Minäkin mietin, josko yrittäisin itse tehdä jättineulepeiton. Mutta tulin siihen tulokseen, että hartiani, jotka on muutenkin niin jumissa, tykkäävät varmasti kyttyrää. Saati sitten tenniskyynärpää....

Facebookista bongasin sitten tämän Jättineulepeiton.
Merinofinlandin sivuilla kerrotaan näin:
"Nämä jättineulepeitot tehdään merinovillasta käsityönä Suomessa. Merinovillaa saadaan Euroopassa kasvatetuista merinolampaista. Villan kuidut ovat ohuempia ja pidempiä kuin tavallisen lampaan villassa, joten siksi merinovillasta tehdyt tuotteet ovat erityisen pehmeitä ja soveltuvat myös herkkäihoisille".
*Jättineulepeitosta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan*

Loppujen lopuksi jättineulepeitto päätyi makkariin sängyn päälle…

Mullat vaihdettu ja letterboardin lumoissa

Vihdoin sain vaihdettua mullat viherkasveihin. Tai pari jäi vielä odottamaan ruukkusoraa.  Mutta kuitenkin voin olla rinta rottingilla, sillä yleensä tuo kukkamultien vaihto venyy kesän alkuun.
Tosin eihän meillä kovin montaa kasvia ole hengissä talven jäljiltä, joten ei tämä mikään iso urakka ollut....Hankalampi homma oli etsiä ruukkuja varastosta joka täpösen täynnä kaikkea mahdollista. Ja minullahan on päällä edelleen se kukkaruukkujen ostokielto ;) Jollekin pitäisi myös laittaa polkupyörien ostokielto, tosin varastossa on enää vain yksi pyörä ja sehän on tietysti kukkaruukkujeni edessä...

Tässä myös pari uutta viherkasvia: korallikaktus ja glitterillä koristeltu mehitähti, jonka sain työkaverilta.Tämä anopinhammas näytti jotenkin niin orvolta tuon pienen aluslautasen kanssa, että jotain oli keksittävä. 

Varastosta löytyi rustiikkinen lautanen ja aiemmin olin ostanut noita valkoisia koristekiviä. Siitäpä tulikin sitten loistava yhdistelmä.Perjantaina vietettiin ystävän kanssa pi…

Anopinhampaita ja musta palmuvehka

Viikolla sain työkaverilta anopinhampaan pistokkaita vai mikä se nyt oikea nimitys onkaan... Mutta anyway, luulin että saan pikkuisia kasvin alkuja.... Mutta sainkin aivan mahtavan ison anopinhampaan. En vielä tiedä, että jaanko tuon useampaan purkkiin vai annanko olla tuollaisena isona.


Tässä sitten meikäläisen rakkaudella vaalima, useamman vuoden kasvatettu anopinhammas. Täytyy myöntää, että on hieman kasveissa eroja tai sitten en edellenkään ole mikään viherpeukalo. Tämä yksilö on ihmeenkaupalla sinnitellyt hengissä useamman vuoden. Ehkä syy on siinä, että kesät tämä viettää ulkona terassilla ja siirtyy vasta syksyisin sisäruokintaan.

Pari uutta kasvia on tullut myös ostettua.  Musta palmuvehka, en ole ennen kuullutkaan moisesta kasvista. Tämä oli niin eksoottisen näköinen, että eihän sitä voinut kauppaan jättää...  Innolla odotan, että pysyykö noin mustana ja onko uudet lehdet mustia vai vihreitä. Sikäli mikäli tämä on vielä hengissä parin kuukauden kuluttua.


Toinen uusi kasvi on…