maanantai 18. marraskuuta 2013

Risuja kotiin

Hirveä askartelukärpänen on päässyt puraisemaan. Eräällä lenkillä keräsimme sisustusassari Ru:n  kanssa risuja kotiintuomisiksi. Siinä sitä assarilla oli ihmettelemistä;) Assarin mielestä kun risut on tarkoitettu pureskeltaviksi ja paksummat kepit heitettäviksi....

Laatu oli näissä oksissa kohdillaan. Assari Ru tarkasti jokaisen oksan henkilökohtaisesti. Huonolaatuiset silputtiin, ettei vaan kukaan muu erehdy viemään niitä kotiinsa...


Laadunvalvonta kun on tehty ja vain parhaat oksat mukana, lenkkiä voi jatkaa;)


Piti sitten ruveta väsäämään koristeita noihin oksiin. Itse olen tosi huono piirtämään, joten piti kehitellä jotakin malliksi. Nämä on tehty piparimuotilla skräppäyspaperista. Ja ovat tarpeeksi kevyitä noille oksille.


Tein vielä valkoisesta langasta tupsun. Ehkä nuo oksat kaipaa jotain bling blingiä vielä  lähempänä joulua...

Tänä aamuna olisi ollut myrskyn jäljiltä vaikka minkälaisia oksia maassa. Kun ei ollut pussia mukana, oksien kantaminen olisi ollut hieman haasteellista innokkaan assarin johdosta;)

Ps. Muutakin on tullut askarreltua, siitä sitten myöhemmin. 
Iskeekö teille ennen joulua askartelukärpänen?

6 kommenttia:

 1. Suloisia piparikoristeita! (Pitänee ehkä vähän varastaa ideaa,jos sopii ;) ) Ja tuo sinun assarisi on kyllä aikas ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että joku muukin on keksinyt tuon idean, joten eikun vaan tekemään koristeita;) Helppoa, kun noita piparimuottejakin on nykyään niin paljon erilaisia.

   Poista
 2. Hyvä et assari tarkisti oksien laadun, ettei tuu otettua kakkoslaadun oksia mukaansa... Kivoja piprikoristeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatella, jos olisin huomannut vasta kotona kakkoslaadun;) Olisi kyllä harmittanut!

   Poista
 3. Meilläkin tuo karvainen lapsi tuppaa viemään kaikki mun hienot oksakoristeet tuolla pihalla :) Onneksi sentään sisällä ei koristeisiin mene koskemaan! Kivoja askarteluja ja muutenkin kauniita juttuja sinulla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä uskalla laittaa oksia esim. lattiamaljakkoon, sillä luulen ettei joku voi vastustaa kiusausta...Kiva, että viihdyit blogissani;)

   Poista

Kiitos vierailustasi! Ilahdun kommentistasi:)